Μεταγραφή - «βόμβα» για Νίκο Ευαγγελάτο!

16.11.2015
Ο Νίκος Ευαγγελάτος για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την τιβί τραβά. Λίγο καιρό μετά την αποχώρηση του από το Mega και ο γνωστός δημοσιογράφος βρήκε κιόλας νέα τηλεοπτική στέγη.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά μετά από καιρό (από τότε που ήταν δηλαδή στον ΣΚΑΙ) επιστρέφει ως άνκορμαν σε δελτίο ειδήσεων! Ωστόσο, έκπληξη – αν και ακούγονταν έντονα το προηγούμενο διάστημα – αποτελεί η νέα στέγη του Ευαγγελάτου.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, λοιπόν, πηγαίνει στο Έψιλον και αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο του σταθμού (από αυτό που έφυγε η Ελεονώρα Μελέτη και προσωρινά παρουσίασε ο Κώστας Χαρδαβέλας), που όμως, θα είναι διαφορετικό από αυτό που βλέπαμε

Και την ανακοίνωση του deal έκανε με δόξες και τιμές ο Μένιος Φουρθιώτης μέσα από τα Αποκαλυπτικά.

«Από σήμερα στην οικογένεια της τηλεόρασης του Epsilon ανήκει και επίσημα ο εξαιρετικός δημοσιογράφος της ενημέρωσης, ο οποίος έχει κάνει ανατροπές σε όποια ζώνη κι αν βρέθηκε. Από σήμερα και επίσημα στο Epsilon ο κύριος Νίκος Ευαγγελάτος. Το δημοσιογραφικό επιτελείο του newsit και των Παραπολιτικών σε συνεργασία με το κανάλι μας θα βρίσκονται καθημερινά από αρχές Δεκεμβρίου στη μάχη της ενημέρωσης», δήλωσε μεταξύ άλλων για τη «χρυσή» για το κανάλι μεταγραφή.

Να πούμε, ότι στο δυναμικό του Έψιλον ανήκει και η Τατιάνα Στεφανίδου και μετά από πολλά χρόνια, το ζεύγος θα μοιράζεται και την ίδια τηλεοπτική στέγη.