Ρένια Λουιζίδου: «Ακόμα με φωνάζουν αστροπελέκι, όπως στους Απαράδεκτους» [vds]

18.11.2015
Τη Ρένια Λουιζίδου τη γνωρίσαμε καλύτερα και τη λατρέψαμε μέσα από τους θρυλικούς «Απαράδεκτους» στις αρχές της δεκαετίας του '90 όπου ενσάρκωνε την κοπέλα του Βλάσση, Ρένια ή αλλιώς «Αστροπελέκι».

Σήμερα καλεσμένη στο Happy Day συζήτησε με την Τσιμτσιλή και την ομάδα της κατά πόσο την ταύτισε ο κόσμος με αυτό το ρόλο και η θοποιός απάντησε:

«Στους Απαράδεκτους ήταν λίγο δύσκολα με την έννοια ότι δεν είχα κάνει τίποτα άλλο πριν που να με ξέρουν. Δε με ήξερε καθόλου ο κόσμος. Ήμουν καινούργια. Εκεί ήταν πιο επικίνδυνη η ταύτιση και οι άνθρωποι της δουλειάς με φώναζαν για παρόμοια πράγματα. Και εκεί για κάποιο διάστημα, δύο-τρία χρόνια μετά, πρόσεχα να μην κάνω ξανά το ίδιο γιατί αλλιώς πατρονάρεσαι. Μπορώ να σου πω ότι και ακόμα με φωνάζουν ‘Αστροπελέκι’ γιατί οι Απαράδεκτοι έχουν ένα φοβερά φανατικό κοινό διαδικτυακά, όχι τόσο από τις επαναλήψεις. Στο Ίντερνετ το βλέπουν παιδιά που ήταν αγέννητα τότε και σήμερα είναι 20 ετών».

Όταν τη ρώτησε η Σταματίνα γιατί η σεναριογράφος των «Απαράδεκτων» Δήμητρα Παπαδοπούλου κάνει μόνο πολύ επιλεκτικές εμφανίσεις στην τηλεόραση, η αγαπημένη ηθοποιός απάντησε:

«Νομίζω ότι είναι μια συνολική επιλογή της Δήμητρας να μην είναι πάρα πολύ στο προσκήνιο και πάρα πολύ στα φώτα. Είναι ο τρόπος της έτσι. Είναι εσωστρεφής άνθρωπος, δεν της αρέσει να εκτίθεται και κάνει πολύ περιορισμένες δουλειές όποτε θέλει, όποτε της έρχεται, αλλά πάντα είναι επιτυχημένες και πάντα την ακολουθεί ο κόσμος. Κυρίως γράφει περισσότερο».