Δρούζα: Η ατάκα της για τη συνεργασία με ΣΚΑΙ που θα συζητηθεί!

19.11.2015
Μετά τη σύντομη συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ, πέρυσι, και το πρόωρο τέλος της, η Άννα Δρούζα επέστρεψε στη μικρή οθόνη, μέσα από τη συχνότητα του Mega. Η έμπειρη δημοσιογράφος κάθε Τρίτη φέρνει στη δημοσιότητα τα "Φόνικα μυστικά", μία εκπομπή που από την πρεμιέρα της κιόλας, προκάλεσε αίσθηση.

Η Δρούζα μίλησε αποκλειστικά στο Life.gr για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα, την τηλεοπτική της επιστροφή, για τα τηλεοπτικά μαχαιρώματα, αλλά και για τη σύντομη συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ και το άδοξο τέλος της. Μάλιστα, η ατάκα της για το κανάλι του Φαλήρου, θα συζητηθεί

"Ήταν δικό μου λάθος" αρκέστηκε να σχολιάσει, όταν ρωτήθηκε τι γεύση τής άφησε. Όσο για το αν έχει μετανιώσει για κάποια συνεργασία της, λέει:

"Το περίεργο με μένα είναι ότι ζω με το τώρα κι όχι με αναμνήσεις: θετικές και αρνητικές. Έκανα πράγματα στη ζωή μου και επομένως έκανα και λάθη. Δεν φοβάμαι τα λάθη μου γιατί επιθυμώ να συνεχίσω να κάνω πράγματα στη ζωή μου. Είμαι όλα μαζί: τα σωστά και τα λάθη μου... Επομένως γιατί να μετανιώνω για κάτι που είμαι;"

Για τη φετινή της επιστροφή με τα "Φονικά μυστικά", που αποτελούν και δική της πρόταση στο Μεγάλο κανάλι, δηλώενει στο life.gr:

"Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί δεν ήθελα να συνεχίσω να κάνω κάτι που νομίζω ότι είχε πια εξαντληθεί μέσα μου. Πιστεύω ότι κάθε ιδέα έχει μια ημερομηνία λήξης και για μένα η καθημερινή παρουσία στην τηλεόραση με είχε κουράσει πολύ. Ήθελα να αφοσιωθώ σε άλλα πράγματα και να ασχοληθώ πάλι με την ίδια την ζωή μου. Η τηλεόραση, όπως καθετί το απαιτητικό στη ζωή μας χωρίς να το καταλάβουμε μας απορροφά και μας κάνει να χάσουμε τον ουσιαστικό λόγο που ζούμε και κάνουμε πράγματα.

Κάποια στιγμή λοιπόν, μετά το θάνατο της μητέρας μου σκέφτηκα "καλά όλα αυτά που κάνεις, άλλα έχεις ξεχάσει να ζήσεις"... Τώρα επιστρέφω όπως λέτε στην τηλεόραση για να κάνω κάτι άλλο που περιέχει έναν από τους βασικούς λόγους που ζω. Ζω για να είμαι χρήσιμη όπου μπορώ στους άλλους. Αυτός είναι και ο λόγος που έφτιαξα το boro.gr. Το διαδικτυακό μέσο που ειδικοί επιστήμονες απαντούν σε ερωτήματα των αναγνωστών. Κι αυτή η νέα τηλεοπτική εκπομπή που κάνω ανοίγει μια συζήτηση πάνω σε θέματα που δεν συζητιούνται εύκολα δημόσια.

Διαβάστε περισσότερα στο Life.gr