Έξαλλη η Ηλιάκη με Περρή: Η ατάκα που τη "φούντωσε"!

19.11.2015
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης (18/11) ο Βαγγέλης Περρής. Και αφού άφησε τη γλυκιά "εμμονή" Γρηγόρη, είπε να ασχοληθεί με τις υπόλοιπες που του απέμειναν. Με πρώτη και καλύτερη τη Μαρία την Ηλιάκη.

Όταν ο Αρναούτογλου ζήτησε από τον καλεσμένο του να σχολιάσει κάποια από τα τηλεοπτικά πρόσωπα, ο Περρής με το θάρρος της γνώμης που τον διακρίνει, είπε την άποψη του. Και, φευ, δεν ήταν για όλους η καλύτερη. Ανάμεσα σε αυτούς και η Ηλιάκη, ενώ όσα σχολίασε για εκείνη προκάλεσαν πανικό στο Πρωινό κι έκαναν έξαλλη τη Μαρία.

«Δεν τη θεωρώ ότι έχει την ικανότητα να κάνει αυτό, που προορίζει τον εαυτό της. Υπάρχει αντίφαση μεταξύ των δυνατοτήτων και των επιδιώξεων. Είναι σαν κάποιος, που μπορεί να είναι ωραίος μπουζουξής και τον παίρνουν στις μπάντες για να τραγουδάει, να αποφασίζει να γίνει διευθυντής ορχήστρας». ήταν το καυστικό του σχόλιο.

Ο Άρης Καβατζίκης σχολίασε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ άσχημο κατά τη γνώμη μου να είμαστε εμμονικοί και ειδικά εάν μιλάμε για το ισχυρό και το αδύναμο φύλο. Επειδή αγοράζω εφημερίδες, εδώ και δυόμιση χρόνια ο Βαγγέλης έχει εμμονή με τη Μαρία. Κάθε Κυριακή στο “H” έχει τη Μαρία Ηλιάκη. Θεωρώ ότι αδικεί και τον εαυτό του».

Όσο για την Ηλιάκη; Χαμογελούσε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν παίζει κάτι παρασκηνιακό.

«Δεν θέλω να του κάνω τη χάρη να απαντήσω... Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει άποψη. Έχει το κληρονομικό χάρισμα και ξέρει τι βλέψεις έχω για τον εαυτό μου;».