Μαρία Μπακοδήμου: «Το Λόγω Tivis δε με κράτησε πολύ» [vds]

23.11.2015
Καλεσμένη στο «Πρωινό» ήταν σήμερα η Μαρία Μπακοδήμου και μεταξύ άλλων η αγαπημένη παρουσιάστρια συζήτησε με τους Λιάγκα- Σκροδά για τη φετινή πορεία του «ΦΜ Live» στους πίνακες της τηλεθέασης.

«Νομίζω ότι πάει πολύ καλύτερα βλέποντας από τα νούμερα. Το ύφος της εκπομπής δεν έχει αλλάξει κιόλας. Για μένα ήτανε πάντα το ζητούμενο το ραντεβού (με τους τηλεθεατές). Και εγώ όταν γυρίσω σπίτι μετά την δουλειά θα πάω στο ένα κανάλι, θα πάω στο άλλο κανάλι, κάνω αυτό ακριβώς που κάνει και ένας τηλεθεατής. Εμείς δεν ευτυχίσαμε τόσα χρόνια ενώ ήμασταν σε διαφορετικές ζώνες να έχουμε ένα συγκεκριμένο ραντεβού. Νομίζω πάμε πολύ καλύτερα».

Όσο για τους απέναντι; Ποιά η γνώμη της;

«Δεν μπορείς να πεις ότι έχει μιμηθεί κάποιος κάποιον γιατί πάνω κάτω οι εκπομπές είναι ίδιες. Δεν το αποφάσισαν εκείνοι. Οι υπεύθυνοι του καναλιού αποφάσισαν ότι εκείνη την ώρα θα βάλουμε μια ομάδα ανθρώπων να σχολιάζει και να παίζει παιχνίδια. Το Spata Live έχει μια φρεσκάδα, έχει ενδιαφέρον. Μου αρέσει εμένα και ο Ουγγαρέζος και η Συνατσάκη, οπότε μου φάνηκε χαριτωμένο. Το άλλο δεν με κράτησε πολύ».