Ο σέξι βοσκός «έβαλε» στη θέση της την Δούκισσα! (απολαυστικό video)

24.11.2015
Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ήταν το βράδυ της Δευτέρας (23/11) ο Στάθης Στιβακτάκης. Ο όμορφος βοσκός από την Κρήτη που τις τελευταίες μέρες έχει τρελάνει τον γυναικείο πληθυσμό.

Ο 25χρονος Στάθης στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ήταν αρκετά αμήχανος, ωστόσο, με τη βοήθεια του Θέμου, μας χάρισε έναν απολαυστικό διάλογο με τη Δούκισσα Νομικού, η οποία θέλησε να μάθει περισσότερα για εκείνον.

"Όταν κουβεντιάζουμε εμείς, δεν μπορεί μια γυναίκα να μπαίνει στην αντρική συζήτηση. Αν πάρει όμως την άδεια, μιλάει. Άμα κατέχει να μιλήσει, άμα δεν κατέχει να μην πει. Εμείς θέλουμε να μαστε μοναχοί μας να πίνουμε ρακί με το παρεάκι μας" ήταν κάποιες από τις ατάκες του σέξι βοσκού, στον πιο σουρεαλιστικό διάλογο που έχουμε ακούσει στην τιβι.

«Λογικό είναι με τόσες γυναίκες που έχουμε εκεί να μας έχουνε αγαπήσει, άντρες είμαστε και εμείς και μας αγαπούνε. Άλλα όταν πάμε να κάνουμε την παρέα μας, να περάσουμε καλά, δεν θέλουμε τις γυναίκες» συνέχισε ο Κρητικός.

Μάλιστα, αμφισβήτησε τις ικανότητες της Δούκισσας να αντεπεξέλθει στις καθημερινές εργασίες του χωριού. Όσο για το αν θα άφηνε το χωριό του, είπε: «Δεν έχω σκεφτεί ακόμα να το αφήσω. Δεν έχω μάνατζερ. Το τηλέφωνο δεν σταμάτησε λεπτό να χτυπάει, μηνύματα, ιστορίες μου κάνανε την κεφαλή καζάνι»!

Δες το απολαυστικό βίντεο: