Η Νέα Δημοκρατία ξενέρωσε ΚΑΙ την Ευγενία Μανωλίδου!

24.11.2015
Καλεσμένη στο «ΟΛΑ» του Θέμου Αναστασιάδη ήταν το βράδυ της Δευτέρας (23/11) η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας που αναβλήθηκαν, για το φιάσκο, για την υποψηφιότητα του Άδωνη Γεωργιάδη, για τη «μαχαιριά» του Βορίδη, αλλά και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο σχεδόν αποθέωσε

Και ας είναι στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος, αντίπαλος του συζύγου.

Το ξενέρωμα της Ευγενίας!

«Εγώ δεν μπορούσα να πιστέψω ότι όλο αυτό το πράγμα θα ''τιναχτεί'' στον αέρα! Ο Άδωνις είχε ήδη διαβλέψει ότι κάτι δεν θα πήγαινε καλά και είχε προσπαθήσει να πείσει το κόμμα να βγάλει μία ανακοίνωση για να αναβληθούν οι εκλογές. Το είχε ζητήσει έντονα, αλλά δεν τον άκουσαν!¨, είπε.

Και πρόσθεσε: «Εγώ ξενέρωσα απίστευτα. Ε ναι, γιατί λέγαμε όλο αυτόν τον καιρό να φτάσει αυτή η στιγμή να δούμε τι κάναμε βρε παιδί μου! Τρέχαμε από εδώ, τρέχαμε από εκεί!»



Η «μαχαιριά» του Μάκη Βορίδη!

Στην ερώτηση ποιο πιστεύει ότι ήταν το πιο «βρώμικο χτύπημα» που δέχτηκε ο Άδωνις, η Μανωλίδου δε δίστασε να πει την άποψη της.

«Του Μάκη Βορίδη. Τον ξέρουμε πολλά χρόνια και μας έκανε μεγάλη εντύπωση η ταύτιση του με τον συγκεκριμένο υποψήφιο! Όταν ήταν να κατέβει ο Μάκης Βορίδης, ο Άδωνις τον στήριζε. Το είχε πει ανοιχτά. Το είχε δηλώσει δημόσια. Δεν πειράζει. Τελικά η πολιτική έχει και αυτά μέσα. Του έκανε καλό όλο αυτό!».

Η αποθέωση στον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Η αλήθεια είναι τον συμπαθώ πολύ προσωπικά! Έχει κάνει έναν εξαιρετικό αγώνα. Ήταν πολύ έντιμος. Ήταν κύριος! Πήγε πολιτικά, με τα επιχειρήματα του, με τις απόψεις του. Ο Κυριάκος είναι ένας πολιτικός αυτόνομος. Έχει έργο στην πλάτη του. Έχει εκλεγεί πολλές φορές. Δεν είναι τυχαίο που έχει καταφέρει τόσα πράγματα σε τόσο σύντομο διάστημα», είπε η Ευγενία Μανωλίδου.