Δε φαντάζεσαι τι δουλειά έκανε στο παρελθόν ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης [photos]

24.11.2015
Απόψε στις 22.00 στο Mega κάνει πρεμιέρα η νέα κωμική σειρά «Μάλιστα, Σεφ!» με πρωταγωνιστές τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη στο ρόλο του σεφ Βασίλη, τον Προμηθέα Αλειφερόπουλο στο ρόλο του Μάνθου και την Άννα Μενενάκου στο ρόλο της Κίκας.

Οι τρεις πρωταγωνιστές μίλησαν αποκλειστικά στο womenonly.gr για τη σχέση τους με τη μαγειρική κι από αυτά που μας είπαν μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η συμμετοχή τους στη σειρά.

Μεταξύ άλλων ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μας είπε ότι έχει υπάρξει πρώην εστιάτορας:

«Έχω άριστη σχέση με τη μαγειρική και εκτιμώ πολύ το καλό φαγητό, κυρίως όταν το τρώω, βέβαια. Μαγειρεύω και ο ίδιος και μου αρέσει να ετοιμάζω φαγητό για τους δικούς μου. Εξάλλου, υπήρξα και πρώην εστιάτορας, οπότε η σχέση μου με το φαγητό υπήρξε και επαγγελματική.»

Για τον Προμηθέα Αλειφερόπουλο η μαγειρική είναι εκτόνωση:

«Η σχέση μου με τη μαγειρική είναι ερασιτεχνική. Στις περιόδους που δε δουλεύω πάρα πολύ, καταφεύγω στη μαγειρική ως εκτόνωση δημιουργικής ενέργειας. Όταν μαγειρεύω μου λένε ότι είμαι καλός αλλά άμα έχεις μαγειρέψει για κάποιον, τι να σου πει;»

Εκτός από τη σχέση της με τη μαγειρική, η Άννα Μενενάκου μας εξομολογήθηκε τι την έκανε να πει το «ναι»:

«Είναι πολύ ωραίο το σενάριο της σειράς, το concept που έχουμε δει. Η μαγειρική μου αρέσει πολύ, στον ελεύθερο χρόνο μου μαγειρεύω πολύ. Μου αρέσει να καλώ φίλους, την οικογένεια και να μαζευόμαστε. Το φαγητό συνδέεται με τον πολιτισμό και την καθημερινή μας ζωή, είναι μέρος της κουλτούρας μας. Πιστεύω ότι το φαγητό μας φέρνει πιο κοντά. Οι συντελεστές της σειράς είναι εξαιρετικοί με πρώτο τον Ιεροκλή. Πολύ σημαντικός παράγοντας για τη συμμετοχή μου υπήρξε και ο σκηνοθέτης μας, ο Σπύρος Ρασιδάκης.»

Συντελεστές
Πρωταγωνιστούν:
Ιεροκλής Μιχαηλίδης (σεφ Βασίλης), Προμηθέας Αλειφερόπουλος (Μάνθος), Άννα Μενενάκου (Κίκα)
Στο ρόλο του Φίλιππου, ο Κώστας Αποστολάκης και στο ρόλο της Έλενας, η Κλέλια Ρένεση.
Συμπρωταγωνιστούν: Αναστάσης Κολοβός (Φώτης), Αλέξανδρος Τρανουλίδης (Τρύφωνας), Ευάγγελος Πετρόπουλος (Σάββας), Αντώνης Τακτικός (Λουί), Σοφία Αλεξανιάν (Ιβάνκα), Κατερίνα Δημητρόγλου (Σίσσυ) Πηνελόπη Σεργουνιώτη (Νάντια), Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Κωστής), Αθηνά Βαλκώνη (Αθηνά), Θανάσης Κουρλαμπάς (Νικήτας)
Απόδοση Σεναρίου: Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης
Εκτέλεση Παραγωγής: JK Productions

Τα μαχαίρια ακονίζονται!
www.megatv.com/malistachef
www.facebook.com/MalistaChef
www.twitter.com/malistachef
www.instagram.com/megatvcom
#MalistaChef

Από τον Νικόλα Εμμανουήλ