Ο Λιάγκας μαρτύρησε τι παίζει με Βίσση, Βανδή, Ρουβά και X-Factor [vds]

26.11.2015
Σε δηλώσεις της η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για το ενδεχόμενο να συμμετέχει ως κριτής στην αναβίωση του X-Factor και παραδέχθηκε πως θα της άρεσε να συναντήσει τα ίδια ακριβώς άτομα με τα οποία συνεργάστηκε τότε.

Όσα είπε σχολιάστηκαν στο «Πρωινό» και ο Γιώργος Λιάγκας εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει πως φέτος δε θα παρουσιάσει καμία άλλη εκπομπή. «Εγώ είπα φέτος δεν κάνω τίποτα, τέλος».

Όσον αφορά τώρα το X-Factor και το Rising Star, ο δημοφιλής παρουσιαστής είπε πως το πρώτο θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο στο ΣΚΑΪ και για τη θέση του παρουσιαστή ακούγονται τα ονόματα του Ρουβά και της Βανδή.

«Εγώ πιστεύω ότι θα το κάνει η Βανδή. Έχει γίνει πρόταση. Εάν κάνει η Βανδή το X-Factor φέτος, δύσκολο να είναι του χρόνου στο Rising Star στην επιτροπή. Μακάρι ο Σάκης να έρθει κριτική επιτροπή στο Rising Star. Δε νομίζω να πάει, όμως, κριτική επιτροπή στο X-Factor. Θα πάει μόνο ως παρουσιαστής εκεί. Γιατί το Rising Star είναι σε μεγαλύτερο κανάλι. Στο Rising είναι τρεις. Βίσση, Παπαρίζου, λέω εγώ τώρα, δεν ξέρω κάτι, τα λέω από το μυαλό μου».