Αναστασοπούλου: Ντύθηκε νυφούλα πριν γεννήσει το παιδί της! [photo]

26.11.2015
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αφού σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά το πρώτο της παιδάκι. Η ηθοποιός, που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της περιμένει κοριτσάκι, ενώ η ίδια και ο σύντροφός της, Φώτης Μπερνάντος ανυπομονούν να κρατήσουν τον καρπό του έρωτα τους.

Μάλιστα, η ηθοποιός είναι full ερωτευμένη με τον αγαπημένο της, ενώ δηλώνει ότι θέλει η μικρή, στην οποία θα δώσουν το όνομα, Λυδία, να μοιάζει σε εκείνον. Ωστόσο, αν και σύντομα θα γίνουν γονείς, δεν έχουν μιλήσει για γαμήλια σχέδια. Εξάλλου, σε συνεντεύξεις της η ηθοποιός έχει εξηγήσει ότι ο γάμος είναι μία πολύ προσωπική υπόθεση και την τελετή τη φαντάζεται πολύ διαφορετική από τις παραδοσιακές.

Πάντως, η Πηνελόπη νυφικό έβαλε και μάλιστα λίγο πριν γεννήσει την κόρη της!

Μόνο που ντύθηκε νυφούλα για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς, Οι Συμμαθητές. Η ηθοποιός έκανε το τελευταίο γύρισμα στην πετυχημένη σειρά, όπου ντύνεται νυφούλα. Μάλιστα, ανέβασε φωτογραφία από το γύρισμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου έγραψε... "Και καπως έτσι αποχαιρετώ τους Συμμαθητές".

Αυτή την περίοδο, η Αναστασοπούλου πρωταγωνιστεί στην παιδική παράσταση, "Ψαρόσουπα".