Σπυροπούλου - Λουδάρος: Θα λύσουν τις διαφορές τους στον "αέρα"!

07.12.2015
Στην παρέα της Κων/νας Σπυροπούλου ηταν την περσινή τηλεοπτική χρονιά ο Αντώνης Λουδάρος και πολλοί είχαν απορησει με τη συμμετοχή του στην εκπομπή. Μάλιστα, οι ερωτήσεις για την απόφαση του έδιναν και έπαιρναν όλη τη χρονιά.

Και φέτος, όμως, που ο κωμικός ηθοποιός δεν ανήκει στην τηλεοπτική παρέα της Σπυροπούλου, οι ερωτήσεις για τη συνεργασία εκείνη, συνεχίζονται. Μάλιστα, σε παλαιότερη δήλωση του ο Λουδάρος είχε παραδεχτεί ότι δεν περνούσε καλά στην εκπομπή, γι αυτό κι έφυγε.

Και, όπως καταλαβαίνεις, οι φήμες και τα σενάρια για τη σχέση του με τη Σπυροπούλου, έδωσαν και πήραν. Αν και, ο ίδιος βγαίνει τώρα και διαψεύδει ότι έκανε τέτοια δήλωση, υποστηρίζοντας ότι πέρασε καλά στο "Σπίτι, σπιτάκι" της Κων'νας.

Μάλιστα, τις τελευταίες δηλώσεις του Λουδάρου σχολίασαν στην εκπομπή του Alpha. Και η ξανθιά παρουσιάστρια έκανε την αποκάλυψη:

«Κοντός ψαλμός αλληλούια! Ο Αντώνης θα έρθει την άλλη εβδομάδα, θα τον ρωτήσουμε κι εμείς ... πώς πέρασε πια! Αλλά θα σας πω και κάτι... πείτε αύριο μεθαύριο ένας άνθρωπος που κάνει τηλεόραση, ένας παρουσιαστής, πείτε ο Παύλος που είναι και περισσότερα χρόνια, μην βάλω τον εαυτό μου πάει και δοκιμάζεται στο θέατρο. Το αν αυτός περάσει καλά ή όχι, αν του ταιριάζει μάλλον, δεν σημαίνει ότι μπορεί να μην πέρασε και καλά», είπε.