Τι εκνευρίζει την Κατερίνα Ζαρίφη στη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη

07.12.2015
Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη εδώ και πολλά χρόνια ήδη από την εποχή του «Πρωινού Καφέ» και παρά το γεγονός ότι για μερικές σεζόν απείχε, τελικά, επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος» και δεν το κουνάει πλέον από εκεί.

Σε συνέντευξή της στο TV Έθνος, η Κατερίνα μίλησε για την πολύχρονη συνεργασία τους και διευκρίνισε πως δεν είναι κολλητές, αλλά «φιλικοί συνεργάτες» και καλύτερα κιόλας:

«Έτσι είναι το σωστό για να μπορέσουν να κρατηθούν οι ισορροπίες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Δε νομίζω ότι θα με βοηθούσε το να ήμουν κολλητή με την Ελένη. Γιατί; Για να μου έκανε μια παρατήρηση η Ελένη και μετά να έλεγα ‘α, γιατί μου το είπε αυτό ή κι εγώ που νόμιζα ότι ήμασταν κολλητές;’ Καλό είναι να είναι ξεκαθαρισμένοι οι ρόλοι. Από την άλλη μεριά, μετά από είκοσι χρόνια, σίγουρα όταν έχω κάτι, η πόρτα της Ελένης είναι ανοικτή και για μένα και για όλους μας».

Υπάρχει κάτι που την εκνευρίζει σε αυτή τη συνεργασία και ποιο είναι αυτό;

«Αυτό που με εκνευρίζει ή μάλλον με φέρνει σε απίστευτα δύσκολη θέση - είναι το γεγονός ότι όλοι εμείς που είμαστε δορυφόροι της Ελένης -όπου σταθούμε και βρεθούμε, θα πρέπει να δώσουμε απαντήσεις σε πράγματα που αφορούν αποκλειστικά εκείνη».

«Πέρυσι ζήσαμε τη σεζόν με το φλέγον ερώτημα για το αν η Ελένη Μενεγάκη είναι έγκυος και φέτος ζούμε με το επίσης ερώτημα-κόλαφο για το αν η Ελένη Μενεγάκη έχει παντρευτεί. Και φυσικά δεν εννοώ τον κόσμο, αλλά τους δημοσιογράφους και τις κάμερες. Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον των παιδιών και το γεγονός ότι κάνουν ρεπορτάζ, αλλά αλήθεια, με ρωτάς και πιστεύεις ότι θα σου απαντήσω; Με ποια δικαιοδοσία;»