Ο Θέμος μιλά για πρώτη φορά για το χωρισμό με τον Περρή [vds]

08.12.2015
Τελικά έχουν πραγματικά βγάλει «τα μαχαίρια» ο Θέμος Αναστασιάδης και Βαγγέλης Περρής; Η αλήθεια ειπώθηκε χθες βράδυ (7/12/2015) στην εκπομπή ΟΛΑ Για Πρώτη Φορά.

Ο καλεσμένος στην εκπομπή Αντώνης Ρέμος, ανέλαβε χρέη παρουσιαστή και ανάγκασε τον Θέμο να μιλήσει γιαπρώτη φορά για το τηλεοπτικό διαζύγιο με τον Περρή.

«Αισθάνεσαι ότι έχεις κάνει κάποια λάθη ή να πεις συγνώμη; Για μένα που ξέρω πολύ καλά ότι η δουλειά είναι δουλειά και μέσα σε αυτή υπάρχουν σχέσεις που χαλιόμαστε…Εδώ το’χω θα το πω. Μου λείπει ο Περρής σε αυτή την παρέα. Ξέρω μπορεί να είναι ένα θέμα που μπορεί να μη θες να το θίξεις», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Θέμος δεν δίστασε να πάρει τη σκυτάλη μιλώντας για πρώτη φορά για την αποχώρηση του συνεργάτη του από το πλευρό του:

«Ένας είναι ο λόγος. Ήθελε η Δούκισσα να φαίνεται μόνη της» είπε αστειευόμενος ο Αναστασιάδης για να συμπληρώσει:

«Για να το ξεκαθαρίσουμε. Δεν υπήρχε ούτε σύγκρουση ούτε διένεξη. Στην πραγματικότητα δεν συνέβη απολύτως τίποτα, είναι απλά όπως και τα μουσικά σχήματα, αλλάζουν».

Κι ενώ ο Ρέμος υποστήριζε την πεποίθησή του πως Περρής και Θέμος σίγουρα θα συνεργαστου΄ν και πάλι στο μέλλον, ο Θέμος έσπευσε να τονίσει:

«Εμένα κάτι που μου τη σπάει πολύ, όταν άνθρωποι χωρίζουν είτε στα μουσικά είτε στα τηλεοπτικά σχήματα, είναι να θάβει ο ένας τον άλλον. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι απαξιώνονται έτσι. Όταν τον παλιό σου συνεργάτη πας να τον βγάλεις άσχετο, τον εαυτό σου φτύνεις».