Έκπληξη! Ποιά σέξι ηθοποιός συζητά για το «Your Face sounds familiar»

08.12.2015
Σε λίγο καιρό το Your Face sounds familiar θα επιστρέψει στους δέκτες μας, αλλά μέχρι στιγμής, όσον αφορά τα μέλη της κριτικής επιτροπής, το τοπίο ήταν λίγο θολό. Σιγά σιγά έχει αρχίσει και φαίνεται φως στο τούνελ.

Σίγουρος θεωρείται ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος έχει υπογράψει και αν μη τι άλλο έχει με το παραπάνω την απαραίτητη εμπειρία για να κρίνει τους συμμετέχοντες. Επίσης, είχε ακουστεί το όνομα της Ελένης Ράντου, αλλά τελικά η φήμη δεν επιβεβαιώθηκε.

Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, αρχικά είχε ακουστεί ότι συζητά με τον ANT1, μετά διαψεύστηκε, αλλά τελικά, σύμφωνα με το entertv.gr, λέγεται ότι θεωρείται σίγουρη η συμμετοχή του αφού οι συζητήσεις με το σταθμό έχουν αποδώσει καρπούς.

Ευχάριστη έκπληξη, όμως, κυρίως στον αντρικό πληθυσμό, θα προκαλέσει η είδηση ότι κατά πάσα πιθανότητα στην κριτική επιτροπή θα είναι η Δήμητρα Ματσούκα.

Σύμφωνα με τον Άρη Καβατζίκη και όσα είπε στο «Πρωινό» η όμορφη ηθοποιός το σκέφτεται σοβαρά δεδομένου ότι αυτή την περίοδο δεν έχει κάποια θεατρική υποχρέωση, οπότε από πλευράς χρόνου είναι πιο άνετη.