"Πάγωσε" η Γιαγκούση με την αποκάλυψη της ηλικίας της: Πόσο είναι;

10.12.2015
Καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, Parole ήταν η Λίτσα Γιαγκούση και ως είθισται, έπαιξαν βίντεο αφιερωμενο στη ζωή και την καριέρα της. Κι εκεί που η τραγουδίστρια ανέμελη παρακολουθούσε το βίντεο, τσουπ ήρθε η αποκάλυψη για την ηλικία της, που την... πάγωσε!

Κάγκελο έμεινε όταν άκουσε να αποκαλύπτουν τα χρόνια της. Και μπορεί στο επίμαχο βίντεο να ανέφεραν ότι η τραγουδίστρια δεν έχει πρόβλημα να αποκαλύπτει την ηλικία της, οι τηλεθεατές, μαζί και η Αννίτα κατάλαβαν από την αντίδραση της ότι την έχει κάτι σα... μυστικό!

Πόσο χρόνων είναι η Γιαγκούση και τι εξήγησε στη συνέχεια για την ηλικία της;

Λοιπόν, όπως αναφέρθηκε στο βίντεο, είναι 50 χρόνων, με την ίδια να την επιβεβαιώνει με "βαριά" καρδιά. Όπως είπε, η ίδια δεν έχει αποκαλύψει δημοσίως την ηλικία της και πως οι συνεργάτες της Πάνια την έβγαλαν κατόπιν λογαριασμού: πότε πήγε στα Καλλιστεία κτλ.

Η Αννίτα επέμενε ότι οι συνεργάτες της είναι διακρτικοί και αν η ίδια δεν είχε μιλήσει, δεν θα το ανέφεραν. Και αντί να αφήσει την καλεσμένη της να συνέλθει από το σοκ της αποκάλυψης, επέμενε να τη ρωτάει πώς είναι να είσαι 50 χρόνων και άλλα σχετικά.

Τι να κάνει και η Γιαγκούση, απάντησε σε ο, τι τη ρωτούσε, ενώ ευχήθηκε να φτάσει τα 100!