Ουγγαρέζος: Σκληρή επίθεση στη Σπυροπούλου & η απίστευτη αποκάλυψη!

10.12.2015
Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ήταν την περασμένη Τρίτη (8/12) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Κι ενώ όλοι περίμεναν οτι θα προβεί σε καμιά αποκάλυψη της προκοπής, εκείνη δεν είπε τίποτα.

Κι αν πολλοί από τους τηλεθεατές "ξενέρωσαν", ειδικά με το ύφος της στις ερωτήσεις που της έκανε η Δούκισσα Νομικού, δε συνέβη το ίδιο με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος τα πήρε στο κρανίο με την ξανθιά παρουσιάστρια και το ύφος.

Και μέσα από την εκπομπή, «This Is Spata Live», προχώρησε σε μία σκληρή και μη αναμενόμενη επίθεση εναντίον της. Στο τέλος, δε, προχώρησε σε μία αποκάλυψη που μας έστειλε κανονικά!

«Φορτώνω πολύ. Συγγνώμη που θα χαλάσω το ωραίο σας το κλίμα! Θα πάρω πρώτος τον λόγο... Αυτό που είδα είναι απαράδεκτο. Αυτό το υφάκι... Να λέει “σε τι αναφέρεσαι;” με τέτοιο στυλ; Να μην ξεχνάμε κάποια πράγματα. Καταρχήν, μπράβο στη Δούκισσα για τις ερωτήσεις της γιατί ήταν καίριες. Αντίστοιχα, αυτό δείχνει ότι ο Θέμος όχι μόνο φάνηκε λίγος σε αυτή τη συνέντευξη, αφήνοντας τη Δούκισσα να βγει μπροστά και πει τις δύσκολες ερωτήσεις, αλλά δεν την κάλυψε κιόλας... Σε κάποια φάση εκείνη τον κοίταζε κι εκείνος το έριξε στην πλάκα. Για μένα είναι απαράδεκτο αυτό. Δεν θα κρίνω συναδέλφους, δεν θα πω αν είναι καλή ή κακή στη δουλειά της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Αυτό το υφάκι από έναν άνθρωπο που είναι 4 χρόνια στην τηλεόραση; Είναι γνωστό ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ευνοημένη στον Alpha. Είναι ξεκάθαρο, ας το πω εγώ αφού δεν το λέει κανείς. Όπως και είναι ξεκάθαρο ότι έρχεσαι σε πολύ δύσκολη θέση όταν παρακολουθείς την εκπομπή της και κάνει αυτές τις φοβερές παύσεις όπως και κάποιος νοοτροπίες κακομαθημένου. Γιατί δεν τα λέμε ρε παιδιά; Γιατί; Δεν μπορώ αυτό τον χώρο, που... γιατί να μην το πούμε; Άμα τη δω έξω θα της τα πω! Δεν μας αφήνει να την πλησιάσουμε κιόλας. Παιδιά τρέμω! Τόσα χρόνια δεν μιλάει ένας άνθρωπος!», είπε σε έξαλλη κατάσταση.

Και κάπου εκεί έριξε και την απίστευτη αποκάλυψη που έστειλε τους πάντες, μαζί κι εμάς.

«Καλά τα λέτε εσείς, αλλά ξέρετε τι θυμήθηκα; Είμαι καλεσμένος στην εκπομπή της στις 19 του μηνός! Όχι ρε φίλε. Αυτό είναι που λένε ότι είμαι αυτοκαταστροφικός. Εγώ, βέβαια, δεν τα παίρνω πίσω αυτά που λέω! Λέω αυτά που πιστεύω», είπε μετά το ξέσπασμά του.

Και όπως καταλαβαίνεις, περιμένουμε με αγωνία και λαχτάρα την τηλεοπτική τους συνάντηση!