Μπαλατσινού: Το εξώδικο στον Παπανώτα & η αποκάλυψη για την κόντρα τους!

15.12.2015
Την πρόθεση της να κινηθεί νομικά εναντίον του Δημήτρη Παπανώτα είχε αποκαλύψει το πρωί της Δευτέρας στα Καλημερούδια, η Τζένη Μπαλατσινού. Και το απόγευμα της ίδιας μέρας, έστειλε εξώδικο στον πανελίστα του happy day.

Όπως ανέφερε αποκλειστικά ο Άρης Καβατζίκης στο Πρωινό, η παρουσιάστρια στο εξώδικο παραθέτει του βαρείς χαρακτηρισμούς που της έγιναν, ενώ προειδοποίησε πως σε περίπτωση που η υβριστική τακτική συνεχιστεί τα πράγματα θα πάρουν άλλη οδό.

Και στο σημείο αυτό, το λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος αποκάλυψε ότι έκανε το "ρεπορτάζ" του και ανακάλυψε, σου λέει, την αιτία που προέκυψε η κόντρα. Και για να βρει την αιτία, ανέτρεξε πολλά χρόνια πίσω, τότε που δεν ξέραμε τι εστί... μνημόνιο!

«Έμαθα πώς έχει προκύψει η κόντρα του Παπανώτα με τη Μπαλατσινού. Κάποια στιγμή ο Κωστόπουλος είχε πάρει τον Περρή. Ο Περρής κάποια στιγμή έφυγε και πήγε σε άλλο ραδιόφωνο και πήρε ο Κωστόπουλος τον Παπανώτα. Τον κράτησε τρεις μήνες μόνο. Ξαναγύρισε πίσω ο Περρής και έδιωξε τον Παπανώτα. Άρα λοιπόν ο Παπανώτας μπορεί και να το κρατάει μανιάτικο του Κωστόπουλου επειδή «τον έφαγε» μέσα σε τρεις μήνες».