Έκπληξη! Η «Ζήνα» επιστρέφει στην TV με άρωμα «Lost» [photos]

15.12.2015
Στα μέσα Ιουλίου οι φαν της «Ζήνα» ενθουσιάστηκαν όταν διέρρευσε στο Διαδίκτυο η είδηση ότι το NBC επιθυμεί να κάνει reboot της καλτ σειράς των ‘90s αν και η υποψία ότι οι πρωταγωνίστριες που λατρέψαμε, Λούσυ Λόουλες και Ρενέ Ο’ Κόνορ, παίζει να μην επιστρέψουν πάγωσε το χαμόγελο στα χείλη.

Στο διάστημα που μεσολάβησε δεν υπήρχε κάποια περαιτέρω επίσημη πληροφόρηση από πλευράς του στούντιο NBC Universal πέραν του ότι θα ήθελαν να συνεργαστούν με τη Λούσυ στη νέα σειρά χωρίς, όμως εκείνη να επισκιάσει τη νέα πρωταγωνίστρια, ενώ το ενδεχόμενο να παίξει κάποιον άλλο ρόλο μάλλον δεν το θέλουν.

Από πλευράς της η Λούσυ Λόουλες ξεκαθάρισε πως είναι πολύ χαρούμενη που το franchise θα επανέλθει με τον όποιο τρόπο στην TV, αλλά εάν η νέα βερσιόν δεν «τιμά» τη σειρά που την έκανε αναγνωρίσιμη σε όλη την υφήλιο, τη μοναδική σχέση Ζήνας- Γαβριέλας και είναι γεμάτη γυμνά και αίμα, δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει εφόσον -πάντα- της ζητηθεί.

Η είδηση που έσκασε αυτή την εβδομάδα είναι ότι το NBC προσέλαβε τον Javier Grillo-Marxuach, σεναριογράφο του Lost στις δύο πρώτες σεζόν, ώστε να γράψει τον πιλότο της σειράς με τις ελπίδες ότι αυτή θα πάρει το πράσινο φως για να γυριστεί ολόκληρη η πρώτη σεζόν.

Μάλιστα, εκτός από σεναριογράφος, θα είναι και παραγωγός μαζί με τους Ρομπ Τάπερτ και Σαμ Ράιμι, οι οποίοι ήταν παραγωγοί της αρχικής σειράς.

Εάν όλα πάνε καλά, η νέα «Ζήνα» θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2016 και όπως φαίνεται σε λίγο καιρό θα ξέρουμε εάν θα ξαναδούμε τη Λόουλες να φορά τη δερμάτινη στολή και να πετά το σάκραμ ή όχι.

Πάντως, το NBC έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει η νέα «Ζήνα» θέλει να έχει το χάρισμα και την ομορφιά της Λούσυ, αλλά και την εξυπνάδα της «Κάτνις Έβερντιν» των «Hunger Games».

Λογικό να θέλουν να τα συνδυάσουν δεδομένης της τεράστιας επιτυχίας των «Hunger Games», αλλά η ορίτζιναλ «Ζήνα» ήταν αυτός ο συνδυασμός από μόνη της…