Οργιάζουν οι φήμες για Μελέτη: Τελειώνει από το Epsilon;

22.12.2015
Πριν λίγο καιρό και με αφορμή το εξώδικο που είχε στείλει η Ελεονώρα Μελέτη στο Epsilon, ώστε να τους ενημερώσει για το σκηνικό του δελτίου ειδήσεων που παρουσίαζε, είχαν οργιάσει οι φήμες για πρόβλημα στη συνεργασία τους.

Μάλιστα, πολλοί περίμεναν και πίστευαν ότι το εξώδικο θα ήταν και η αιτία να διακοπεί άδοξα η συνεργασία της παρουσιάστριας με το κανάλι. Ωστόσο, και οι δύο πλευρές έριξαν τους τόνους, στο δελτίο έκαναν μεταγραφή – μπαμ με το Νίκο Ευαγγελάτο και η Ελεονώρα ξεκίνησε κανονικά τη δεύτερη σεζόν του Hashtag.

Έλα, όμως, που οι φήμες για λίγο ξαπόστασαν και ξανά μανά φούντωσαν. Και όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν, ετούτη τη φορά έχουν μπόλικη δόση αλήθειας!

Όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα, αλλά και δημοσιογραφικά πηγαδάκια, το συμβόλαιο της παρουσιάστριας λήγει τον Δεκέμβριο – δηλαδή σε λίγες μέρες από τώρα – και οι ιθύνοντες του καναλιού δε δείχνουν διατεθειμένοι να το ανανεώσουν.

Αλλά και η Ελεονώρα όλο αυτό το διάστημα φαίνεται ότι δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα. Αντίθετα, ήρθε σε επαφές με μεγάλο κανάλι και όπως λέγεται είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να μετακομίσει μαζί το Hashtag, που είναι και προσωπική της ιδέα.

Να σημειώσουμε, ότι η Μελέτη ήταν το πρώτο μεγάλο όνομα της τηλεοπτικής πιάτσας, που πήγε μεταγραφή στο κανάλι Epsilon.