Αντωνοπούλου: Δε φαντάζεσαι ποιοι γνωστοί ηθοποιοί είναι νονοί της!

15.01.2016
Τη Μπάγια Αντωνοπούλου τη γνωρίαμε - και τη βλέπουμε κάθε πρωί - στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη. Είναι το τηλεοπτικό "κορίτσι" του έμπειρου δημοσιογράφου και από τις όμορφες και σεμνές παρουσίες της τηλεόρασης.

Ωστόσο, η Μπάγια δεν είναι και τόσο άσχετη με την τηλεόραση και γενικότερα με τον κόσμο του θεάματος, αφού έχει στενούς δεσμούς. Εξάλλου, ο πατέρας της είναι ο Ρενέ Αντωνόπουλος, ένας από τους πιο γνωστούς ενδυματολόγους. Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη "καλλιτεχνική" συγγένεια της όμορφης Μπάγιας.

Και οι νονοί της είναι εξίσου γνωστοί και πολύ καλοί ηθοποιοί.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στο περιοδικό YOU, την έχουν βαφτίσει ο Βασίλης Μαυρομάτης και η Λίλα Καφαντάρη, οι οποίοι στο παρελθόν υπήρξαν παντρεμένοι.


«Νονοί μου είναι ο Βασίλης Μαυρομάτης και η Λίλα Καφαντάρη, ηθοποιοί και άνθρωποι του πνεύματος. Στο σπίτι μας έρχονταν ποιητές, ζωγράφοι, και οι συζητήσεις που άκουγα από μωρό είχαν ένα τρομερό ενδιαφέρον. Νιώθω τυχερή που έχω γνωρίσει τέτοιους ανθρώπους. Σίγουρα το περιβάλλον που μεγάλωσα με διαμόρφωσε- με έκανε ανοιχτόμυαλη και ίσως με ιδιαίτερες ευαισθησίες», εξήγησε.