Μεγάλη απογοήτευση: Ένα "Φιλαράκι" θα λείπει από το ριγιούνιον

15.01.2016
Τελικά μας την "έφεραν" οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς. Ή μάλλον ένας από αυτούς δηλώνοντας ηχηρά "απών".

Η είδηση για το πολυαναμενόμενο ριγιούνιον των "Friends" ενθουσίασε τους απανταχού θαυμαστές τους, οι οποίοι άρχισαν αμέσως να μετρούν αντίστροφα τον χρόνο μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου που ανακοινώθηκε ότι θα προβληθεί το εορταστικό επεισόδιο. Όμως, τα σημερινά νέα έφεραν μια τρελή απογοήτευση. Κάποιος από τους έξι, θα λείπει!

Ριγιούνιον χωρίς τον "Τσάντλερ" για τα "Φιλαράκια", καθώς όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του "ανειλημμένες υπαγγελματικές υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να πραγματοποιήσει το ταξίδι".

Μας την "έσκασε" ο Μάθιου Πέρι, ο οποίος κάνει εντατικές πρόβες για μια νέα θεατρική δουλειά που ετοιμάζει.

Κρίμα...

Πάντως, για την ιστορία, η τελευταία φήμη, ήθελε τον Πέρι και την φρεσκοχωρισμένη Κόρτνεϊ Κοξ να έχουν περάσει τον έρωτα του "Τσάντλερ" και της "Μόνικα" στην πραγματική ζωή τους. Η φήμη ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί και ως τέτοια τη μεταφέρουμε κι εμείς.

Όσο για τους θαυμαστές της σειράς; Φαίνεται ότι θα αρκεστούν στους 5 αγαπημένούς τους σταρ, τους οποίους μέχρι να δούμε όλους μαζί, κρατούμε τα δάχτυλα σταυρωμένα...

Αναμένουμε!!!