Όλη η αλήθεια για την "αποχώρηση - βόμβα" της Ελένης από τον Alpha!

26.01.2016
Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την Ελένη Μενεγάκη και το μέλλον της στον Alpha. Η εμφάνιση τουΔήμου Βερύκιου στην εκπομπή της και η -κατά κάποιο τρόπο - επίθεση αγάπης, στην παρουσιάστρια, με πολλά υποννούμενα, δημιούργησαν εντυπώσεις.

Και σε χρόνο dt, κυρίως στο διαδίκτυο, αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει και αν πίσω από τα λόγια του Βερύκιου - Να σου πω ότι σε αγαπάμε... Κράτα το αυτό στο μυαλό σου αυτή την περίοδο - κρύβεται αυτό που οι φήμες τελευταία υποστηρίζουν, ότι δηλαδή η Ελένη μπορεί και να φύγει από το κανάλι.

Μάλιστα, με το θέμα, ασχολήθηκαν και στο Spata Live, οι οποίοι το πήγαν ένα βήμα παρακάτω, αποκαλύπτοντας φήμες για μετακίνηση της στο Epsilon. Και ο Βερύκιος δεν άφησε ασχολίαστο το ντόρο και το πρωί της Τρίτης (26/1) έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, πετώντας και σπόντες για τα Spata live.

«Εσείς τα απλά πράγματα, εσείς της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας κάνετε την τρίχα τριχιά και επειδή ζείτε βουτηγμένοι μέσα στο κουτσομπολιό, ασχολείστε μόνο με τα κουτσομπολιά και χάνετε την ουσία. Εγώ είμαι Τάνια και στην Τάνια μη κάνεις τανιές... Εγώ λοιπόν σας λέω, η Ελένη Μενεγάκη δεν της είχε περάσει ποτέ από το μυαλό της να αποχωρήσει ποτέ από τον Alpha ούτε μία στιγμή. Kαι αν ήταν να φύγει η Ελένη εγώ θα πήγαινα στην εκπομπή της; Ο Περρής της το είπε της Συνατσάκη στο αφτί, άλλη Τάνια... », είπε κατηγορηματικά για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης.