Γιατζόγλου: πιο νέα από ποτέ μιλά για τον άντρα που την εξαπάτησε

28.01.2016
Η Κατερίνα Γιατζόγλου, κατά κόσμο Κατερίνα Αργυριάδη, βρέθηκε καλεσμένη στο Parole της Αννίτας Πάνια και υπήρξε ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Κι αν αναρωτιέσαι γιατί η Γιατζόγλου κράτησε το όνομα του πρώην συζύγου της και δεν επέστρεψε στο Κατερίνα Αργυριάδη, η ίδια εξήγησε στην Αννίτα:

«Ήταν λογικό, μετά από 14 χρόνια και δύο παιδιά που έχουν αυτό το όνομα. Όταν χώρισα, είχα ήδη 14 χρόνια με αυτό το όνομα και είχα κάνει καριέρα. Η νομοθεσία ήταν αυστηρή και το όνομα είχε χτιστεί.

Κάποια στιγμή έβαζα και τα δύο ονόματα και Γιατζόγλου- Αργυριάδη κι όταν έβαζα μόνο το δικό μου, ήταν σαν να ξανασυστηνόμουν. Με το Στηβ ήμασταν οικογένεια και ο ίδιος συνεχίσει να κάνει μεγάλη καριέρα. Αν ήταν κανένας απατεώνας, ίσως το άλλαζα».

Η Γιατζόγλου μίλησε μάλιστα και για τον άνθρωπο που την εξαπάτησε πρόσφατα.

«Έμπλεξα με μεγάλο απατεώνα. Aν σε στοχεύσει ένας επιτήδιος, την έχεις πατήσει. Είμαι ευκολόπιστη. Οι επιτήδιοι πηγαίνουν σε όποιον είναι αραχτό, σε καλούς ανθρώπους, σε ευκολόπιστους.

Το μεγαλύτερο χαρακίρι στη ζωή μου το έπαθα από έναν έρωτα και από τον καλύτερο φίλο μου. Εξαπατήθηκα από τον καλύτερό μου φίλο και έκανα κακό στον εαυτό μου», τόνισε η Γιατζόγλου.

Η Γιατζόγλου μίλησε και για το δεύτερο άντρα της, Βαγγέλη Μπέη και τη διαμάχη που είχε μαζί του, τονίζοντας πως πήγε κόντρα γιατί δεν ήθελε ο κόσμος να μαθαίνει πράγματα που δεν ισχύουν από την άλλη πλευρά.

Διάβασε ακόμα: Ο Πόλεμος των Μπέη

Η Γιατζόγλου εξήγησε γιατί έφυγε και από την τηλεόραση:

«Δεν ήταν το παραμύθι μου η τηλεόραση, δεν μου έλεγε τίποτα πια. Ένα πρωί είπα τέλος. Τον τίτλο celebrity τον θεωρώ βρισιά. Στα μίντια δίνεις ένα πόνο και σου παίρνουν ένα χιλιόμετρο».