Ελένη: Οι απίστευτες αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη της on air! [vds]

28.01.2016
Ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα (Πέμπτη, 28/1) για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς έχει γενέθλια η τρίτη κόρη της. Η Βαλέρια κλείνει τα 8 χρόνια και η διάσημη μαμά της από το πρωί γιορτάζει.

Γιορτή, όμως, για τα γενέθλια της Βαλέριας Λάτσιου είχαν και στο πλατό της εκπομπής, με τους συνεργάτες της Ελένης να της ετοιμάζουν ένα βίντεο - έκπληξη για τα γενέθλια της κόρης της, η οποία της μοιάζει κι εκπληκτικά. Έτσι, έπαιξε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές την περίοδο που η Μενεγάκη ήταν έγκυος στην κόρη της, πριν 8 χρόνια.

Και οι θύμησες έφεραν συγκίνηση στην παρουσιάστρια, αλλά και σκιάξιμο, αφού τρόμαξε βλέποντας τον εαυτό της έγκυο. Και όσοι ώρα έπαιζαν τα αποσπάσματα, η παρέα θυμήθηκε στιγμές από εείνη την περίοδο. Κι έγιναν και κάποιες αποκαλύψεις, όπως ότι η Ελένη είχε απαγορέψει στους συνεργάτες της να την κοιτανε όταν κλωτσούσε το μωρό, επιτρέποντας μόνο στον γαλανομάτη τότε συνεργάτη της, Φαίδωνα Κεφαλέα.

Ο λόγος; Της είχαν πει πως αν σε κοιτάξει γαλανομάτης όταν κλωτσάει το μωρό, θα πάρει τα μάτια του!!! Και όπως παραδέχτηκε το Λενιώ, το πείραμα πέτυχε!!! Ντόινγκ.

Δες το βίντεο και θυμήσου στιγμές από εκείνη την εποχή.