Τι δήλωσε ο Μουτσινάς για την αποχώρηση από Alpha και «Δέστε τους» [vds]

01.02.2016
Φέτος τον βλέπουμε στο πλευρό της Μαρίας Μπεκατώρου στο «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ», αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που ο Νίκος Μουτσινάς καλείται να απαντήσει για το τέλος του «Δέστε τους» και το λόγο που σταμάτησε.

Καλεσμένος στα «Καλημερούδια» ο Μουτσινάς δήλωσε πως δε μετάνιωσε που έφυγε από τον Alpha, ενώ παραδέχτηκε πως είχε ζητήσει γενναία αύξηση μισθού αν και δεν έπαιρνε και λίγα.

«Ζήτησα αρκετά λεφτά. Είχα πέσει λίγο στην παγίδα: πίστευα ότι μπορεί να τα πάρω. Λέω γιατί όχι, θα μπορούσες, όχι αυτά ακριβώς. Και τώρα στα κανάλια όταν πας να πεις για τα οικονομικά σου γίνεται ένα μικρό παζάρι. Δεν είμαι πολύ καλός στα παζάρια. Θέλω αυτά, μπορούμε σε αυτά; Μην πιάσουμε ψιλή κουβεντούλα. Ζήτησα κάποια αρκετά χρήματα, είναι αλήθεια. Δεν έπαιρνα και λίγα όμως. Δεν έπαιρνα δηλαδή μία δραχμή και ζήτησα 118 δραχμές. Αφού δεν τα πήρα τότε, δεν πιστεύω ότι θα πάρω ποτέ κάτι τέτοιο. Αν μου τα έδιναν δεν θα μπορούσα να κάνω πίσω μετά για το ‘Δέστε τους!’. Δεν ήταν ότι σιχάθηκα το «Δέστε τους!». Αισθανόμουν ότι για μένα είχε κλείσει ένα κύκλος. Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω και κάτι άλλο».