Η αποκάλυψη του Κωστόπουλου για το ξύλο με τη Τζένη

02.02.2016
Αποκαλυπτικός υπήρξε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εμφάνισή του στο ΟΛΑ και τον Θέμο Αναστασιάδη.

Ο Κωστόπουλος τόνισε πως με όλη την περιπέτεια της ζωής του έχει φάει πολύ ξύλο και συγκεκριμένα από τη σύζυγό του Τζένη:

«Έφαγα παραπάνω ξύλο απ' όσο μου άξιζε από τα μίντια. Ήμουν ο Ρόκι στο Νο1. Στο πρωινό δεν άντεχα γιατί είχα μπροστά μου και το διαζύγιο.

Αν δεν χώριζα με την Τζένη θα συνέχιζα. Δεν είναι ωραίο να δουλεύεις με τη γυναίκα σου. Υπάρχει τριβή στο αντρόγυνο χωρίς λόγο. Πηγαίναμε στο πρωινό σε break και έτρωγα «ξύλο» από την Τζένη».

Όσο για τις επιθέσεις που δέχεται η Τζένη Μπαλατσινού από τους δημοσιογράφους και από τον Δημήτρη Παπανώτα δήλωσε:

«Δεν μπορώ να αφήνω να την πέφτουν στην Τζένη. Στη μάνα των παιδιών μου πρέπει να στέκομαι, ό,τι κι αν συμβεί. Όταν έχεις παιδιά, πρέπει να έχεις μια αξιοπρέπεια.Τιμάς τα 18 χρόνια της ζωής σου.

Είναι υποχρέωση δική μου να υπερασπίζομαι τη μάνα των παιδιών μου από κάθε αλητάμπουρα. Έχει ακούσει πάρα πολλά και όχι μόνο από τον Παπανώτα. Έχουν πει μέχρι και ότι έχει αλλάξει όλο το πρόσωπο της ενώ όλος ο κόσμος την ξέρει από 18 χρονών».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από το Mega λέγοντας:

«Το Down Town μια χαρά το βγάλανε πάλι, αλλά δεν το θεωρώ παιδί μου. Είναι ένα εμπορικό προϊόν. Δεν μου αρέσουν πια τα περιοδικά, δεν θα ξανάκανα περιοδικό.

Από το Mega έφυγα γιατί δεν τους άρεσε η φάτσα μου.

Συγκεκριμένο άτομο από ψηλά δεν με ήθελε στο κανάλι Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί ήθελα να κάνω τηλεόραση».