Ποιά ηθοποιό αντικατέστησε η Χρύσα Ρώπα στο "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;"

04.02.2016
Μπορεί να χαρακτηριστει ίσως και το πιο αδικημένο σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης αφού εκτός του ότι κόπηκε πρόωρα, όσο περνάνε τα χρόνια μαθαίνουμε όλο και περισσότερα πράγματα που πήγαν στραβά με το σίριαλ "Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;" του Mega.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε πως το ρόλο της Χρύσας Ρώπα αρχικά έπαιξε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, αλλά μετά εκείνη αποχώρισε, ενώ και ο ίδιος πριν υποδυθεί το γιο της, ήταν να παίξει το ρόλο του Λεωνίδα στο "Δέκα λεπτά κήρυγμα".

"Η πρώτη μου οντισιόν ήταν για τον ρόλο του Λεωνίδα στο “Δέκα λεπτά κήρυγμα”. Μάλιστα, απ’ ότι θυμάμαι, ήμουν ο πρώτος απ’ όλους τους υποψήφιους που είχαν δει από την εταιρεία παραγωγής. Αλλά παρόλο που πήρα τον ρόλο, μια εβδομάδα μετά μου είπαν ότι με είχε δει ο Αλέξανδρος Ρήγας που ετοίμαζε με την ίδια εταιρεία το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” και προτίμησαν να μου δώσουν τον ρόλο του γιου της Αλέκας (Χρύσα Ρώπα)".

Πώς ήταν το πρώτο του γυρίσμα;

"Ήταν με την Δήμητρα Παπαδοπούλου. Με τη Δήμητρα κάναμε τα τέσσερα πρώτα επεισόδια, τα οποία ξαναγύρισα μετά με τη Χρύσα Ρώπα, όταν εκείνη αποχώρησε. Όταν είσαι 18-19 χρονών και καλείσαι να είσαι επαγγελματίας, ενώ στην πραγματικότητα είσαι παιδί, το λιγότερο που αισθάνεσαι είναι αμηχανία. Αλλά περνούσα ωραία".