Έκπληξη! Η Μενεγάκη πρότεινε live στον Λιανό να μπει στην ομάδα της [vds]

04.02.2016
Τα καλύτερα deals κλείνονται live στην τηλεόραση όπως φαίνεται και αυτό βάλθηκε να εφαρμόσει στην πράξη σήμερα το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Ο Γιώργος Λιανός έκανε μία ακόμα γκεστ εμφάνιση στο πάνελ της εκπομπής και προς το τέλος η Ελένη έκανε την έκπληξη, προτείνοντάς του να γίνει μόνιμος. Ο ίδιος μάλλον δεν πίστευε στην αρχή ότι η λατρεμένη παρουσιάστρια μιλούσε στα σοβαρά, αλλά όταν πείστηκε, δε δυσκολεύτηκε καθόλου να πει το "ναι".

Και φυσικά η έναρξη πρέπει να γίνει με την εύνοια των άστρων, αφού η Ελένη θέλει πάντα να είναι καλυμμένη:

«Είπες μία πόρτα. Άμα είσαι μία πόρτα γιατί δεν έρχεσαι συχνότερα να μας κάνεις παρέα; Αυτός είναι ταξιδευτής, κάθε τρεις και λίγο όλο κάπου πάει, οι άλλοι βγαίνουν για βίντεο. Γιωργάκη μου θέλεις να έρθεις να κάτσεις λίγο και στην παρέα μας; Να μας ευχαριστήσεις με την ωραία σου παρουσία; Που σε αγαπάμε και σε αγαπάει και ο κόσμος; Σου κάνω πολύ σοβαρή πρόταση και στην κάνω επίσημα και δημόσια. Εσύ με ξέρεις πώς τα πετάω αυτά στον αέρα. Δεν σου το λέω γαι να φύγω. Το κλείσαμε; Όχι ακόμα. Θέλω σε καλή ημερομηνία να το κλείσουμε. 9, στα γενέθλια της κόρης μου».