Χαμός στον ΑΝΤ1: Ο Ουγγαρέζος "βρόντηξε" για το κορίτσι του!

05.02.2016
Τον μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο της Ιλένια Ουίλιαμς φαίνεται ότι έχει βρει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Το ζευγάρι φέτος είναι μαζί στα Spata Live και για την τηλεοπτική τους αυτή συνύπαρξη έχουν ακούσει πολλά.

Στους επικριτές προστέθηκε πριν λίγο καιρό και ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος μέσα από το Πρωινό είχε ξεσπάσει εναντίον της Ιλένια επειδή εκείνη δίνει συνεντεύξεις και κάνει φωτογραφήσεις. Και το αδικαιολόγητο - για πολλους - ξέσπασμα του δημοσιογράφου έφερε την έντνη αντίδραση του Ουγγαρέζου.

Και το παραδέχτηκε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Η Ιλένια έχει τη δική της προσωπικότητα και δημόσια εικόνα, οπότε όχι δεν με ενοχλεί, όπως δεν με ενοχλεί και η κριτική στο πρόσωπό μου. Εμείς εκτιθέμεθα και λόγω αυτής της έκθεσης κρινόμαστε... Αν με ρωτάς σε προσωπικό επίπεδο, φυσικά νοιάζομαι για έναν δικό μου άνθρωπο, αλλά ξέρω πως η Ιλένια θέλει να τα βγάζει πέρα μόνη της και το σέβομαι απόλυτα, γιατί έτσι θέλω κι εγώ να είναι», δήλωσε.

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι τα σχόλια του Καβατζίκη τον έκαναν να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι για το κορίτσι του!

«Αν θεωρείς χτύπημα του χεριού στο τραπέζι την υπεράσπισή της στην άδικη κριτική του Άρη Καβατζίκη, τότε αυτή είναι η μόνη φορά που χρειάστηκε ως σήμερα», είπε.