Η Επιθυμιάδη αποκάλυψε πώς έγινε η "σύντροφος" του Τσιμιτσέλη

08.02.2016
Από τον Ιανουάριο η Δανάη Επιθυμιάδη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πήραν τη θέση του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου κι έγιναν το νέο ζευγάρι της “Μουρμούρας” που συνεχίζει ακάθεκτη για τρίτη σεζόν και χτυπάει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Σε συνέντευξή της στο People η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε πώς πήρε το ρόλο στην πετυχημένη σειρά του Alpha:

«Πριν τρία χρόνια περίπου είχα συνεργαστεί με την ομάδα Abovo στην παράσταση ''Έγκλημα στη Γκαλερί''. Εκεί με είδε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη κι ένας συνεργάτης μου ,μου είπε πως της άρεσα πολύ. Ώσπου πριν μερικούς μήνες έμαθα πως η Δάφνη ζήτησε το τηλέφωνό μου και νόμιζα πως ήθελε να μου προτείνει κάτι θεατρικό. Τελικά με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή της σειράς.

Πραγματικά είχα σαστίσει, δεν το περίμενα. Οι φίλοι μου με ενθάρρυναν να πάω στο ραντεβού. Στη συνάντηση με τους δύο σκηνοθέτες κάναμε μια χαλαρή συζήτηση, ενώ στο τέλος με ενημέρωσαν πως θα έβλεπαν κι άλλες κοπέλες για τον ρόλο. Εντελώς αυθόρμητα τους είπα πως ήταν δύσκολο να συνεργαστούμε, καθώς είχα κλείσει κάποιες θεατρικές δουλειές.

Λίγες μέρες μετά με πήραν τηλέφωνο για νέο ραντεβού. Ήθελα πολύ να παίξω στη σειρά, αλλά το φοβόμουν. Είχα βάλει πολλά εσωτερικά εμπόδια. Σκέψου πως μέχρι να πάω στο στούντιο χάθηκα δεκαπέντε φορές στον δρόμο!».