Τι αποκάλυψε ο Τζώνη Καλημέρης για την αποχώρηση της Δούκισσας [vds]

10.02.2016
Ο Τζώνη Καλημέρης μίλησε στην κάμερα του “Πρωινού” για την πορεία των εκπομπών του ΑΝΤ1 στους πίνακες τηλεθέασης, ενώ δεν έκρυψε ποιά εκπομπή του σταθμού του αρέσει να παρακολουθεί ο ίδιος.

Αποκάλυψε ότι το “Your Face sounds familiar” αρχίζει την Κυριακή 27 Μαρτίου, ενώ όσον αφορά το “Πρωινό ΣουΚου” ξεκαθάρισε πως πέρασε η εποχή κατά τη διάρκεια της οποίας Μαρία Μπεκατώρου και Νίκος Μουτσινάς έψαχναν να βρουν τη χημεία τους και “είναι η πρώτη εκπομπή με διαφορά το σαββατοκύριακο”.

Χαρακτήρισε το “Πρωινό” ως “σιδηρόδρομο, τρένο, οτιδήποτε πάει απέναντι του δεν θα έχει τύχη”.

Αναφέρθηκε στο “κόψιμο” της Δούκισσας από το “Joy” ξεκαθαρίζοντας πως αυτό έγινε επειδή “είχε μια συμφωνία με το χορηγό της εκπομπής η οποία τελείωσε το Δεκέμβριο και τελείωσε και ο κύκλος της”.

Τέλος, δεν έκρυψε την προσωπική του αδυναμία για το “Spata Live” κι επεσήμανε πως το εάν θα κοπεί ή θα συνεχίσει «είναι συνδυασμός παραγόντων. Τους εξετάζουμε τους παράγοντες αυτούς, προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώσουμε την εκπομπή. Να πω κάτι προσωπικό μου, έχω αδυναμία σε αυτή την εκπομπή, μου αρέσει, την παρακολουθώ...»