Όλη η Ελλάδα αγωνιά: Συναντήθηκαν Αρναούτογλου - Θρασκιά! [vds]

10.02.2016
Τη βασιλόπιτα έκοψαν στον ΑΝΤ1 και στο μεγάλο πάρτι έδωσαν το “παρών” όλοι άνθρωποι και τα αστέρια – παλιά και νέα – του καναλιού. Ανάμεσα τους και η Ράνια Θρασκιά, η οποία εδώ και λίγες μέρες ανήκει στο δυναμικό του καναλιού, αφού είναι η νέα οικοδέσποινα του Joy.

Κι εδώ ακριβώς είναι το καλό το κουτσομπολιό, καθώς στο ίδιο μέρος βρέθηκε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Και η συνάντηση των δύο πρώην απασχόλησε τα μάλα το Πρωινό, με το πάνελ του Γιώργου Λιάγκα ωσάν τα λαγωνικά όλο το βράδυ δεν έπαιρναν τα μάτια τους πάνω από Αρναούτογλου και Θρασκιά. Ήθελαν να κόψουν κίνηση: μίλησαν; Δε μίλησαν; Αγνοήθηκαν; Δεν αγνοήθηκαν; μέχρι και η Φαίη η Σκορδά έριχνε τις κλεφτές της ματιές.


Και, όπως είπαν, οι δύο πρώην δε μίλησαν. Αν και ο Γρηγόρης έκανε την κίνηση, η Θρασκιά έδειξε να τον αγνοεί. Μέχρι που ένα μήνυμα στο κινητό της Σάσας Σταμάτη “άδειασε” τα λαγωνικά του Λιάγκα. Γιατί σύμφωνα με αυτό, Αρναούτογλου και Θρασκιά τα είπαν στο πάρτι και είχαν εγκάρδιο χαιρετισμό. Άσε, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σταμάτη, η Θρασκιά σε λίγες μέρες θα πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη!