Λιάγκας: Απίστευτη αποκάλυψη για την εκπομπή της Χατζηβασιλείου!

11.02.2016
Πάρτι για τα 11 πετυχημένα χρόνια της εκπομπής, “Πάμε Πακέτο” έκανε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου. Και στη γιορτή της παρουσιάστριας βρέθηκαν πολλοί συνάδελφοί της, αλλά και τηλεοπτικές κάμερες.

Και μπορεί τα 11 χρόνια να είναι μεγάλο τηλεοπτικό κατόρθωμα, όμως, το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων επικεντρώθηκε στα σχόλια για το ρετούς. Και δη εκείνα του Γιώργου Λιάγκα για την χατζηβασιλείου.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως με τον Λιάγκα είναι φίλοι και κάνουν πλάκα, και το επίμαχο βίντεο με τις δηλώσεις της αποτέλεσε θέμα συζήτησης στο Πρωινό.

Αλλά ο Λιάγκας πήγε αλλού την κουβέντα, κάνοντας μία αποκάλυψη για το “Πακέτο”, που πραγματικά δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!



«Επειδή θέλω να μιλήσω επαγγελματικά, είναι έξυπνη γιατί δεν έχει αλλάξει εκπομπή 11 χρόνια. Πόσο λάθος είχε κάνει τότε η Ρούλα Κορομηλά. Την εκπομπή αυτή την είχαν προτείνει στη Ρούλα Κορομηλά. Δεν την δέχτηκε τότε η Ρούλα θεωρώντας ότι είναι πολύ ευτελής. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν η δεύτερη επιλογή και κάνει μια τεράστια καριέρα δικαίως. Είδες καμιά φορά πώς τα φέρνει η τύχη, αρπάζει μια ευκαιρία από άλλους, την πετάει και γίνεσαι εσύ σούπερ σταρ», αποκάλυψε ο παρουσιαστής.