Ο Παπαδάκης αποχαιρετά τον Παντελίδη και του αφιερώνει την εκπομπή! [vds]

19.02.2016
Συγκλονισμένοι είναι όλοι με τον ξαφνικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη, σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Πέμπτης (18/2). Οι τηλεοπτικές εκπομπές, ακόμα και εκείνες που έχουν ενημρωτικό χαρακτήρα εφιερώνουν χρόνο από το πρόγραμμά τους στον αγαπημένο τραγουδιστή της νεολαίας.

Αναμεσά τους και ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος ξεκίνησε την εκπομπή, "Καλημέρα Ελλάδα" με ένα τραγούδι του Παντελίδη. Στη συνέχεια, φανερά συγκινημένος εξήγησε γιατί ξεκίνησαν έτσι, ενώ είναι ενημερωτική εκπομπή.

«Αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε με αυτό το τραγούδι παρά το ότι είμαστε ενημερωτική εκπομπή. Υπάρχουν συνάδελφοί μας με ψυχαγωγικές εκπομπές που είχαν φιλοξενήσει κιόλας αυτό το παιδί, που γεννήθηκε το 1983 και “έφυγε” μ’ αυτό τον τραγικό τρόπο, προκαλώντας συγκίνηση στο πανελλήνιο, είτε άκουγαν τα τραγούδια του, είτε όχι... θα ήταν ατόπημα από την δική μας πλευρά, αν και εμείς δεν έχουμε ψυχαγωγικό χαρακτήρα, δεν ασχολούμαστε με τη showbiz και δεν καλούμε καλλιτέχνες, να μην ασχοληθούμε με αυτό το γεγονός. Θα ήταν άδικο, απαράδεκτο, άστοχο, απάνθρωπο, αν το κάναμε», είπε χαρακτηριστικά.