Δες τη φουσκωμένη κοιλιά της Φειδά: Τι είπε για την εγκυμοσύνη της

19.02.2016
Η Σίσσυ Φειδά ήταν καλεσμένη στο βραδινό σόου του Γρηγόρη Αρναούτογλου και εμφανίστηκε με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, ούσα έξι μηνών έγκυος.

Η Φειδά, που έχει γλυκάνει τρομερά στην εγκυμοσύνη αποκάλυψε σχετικά με το μωρό που περιμένει:

«Δεν θέλω να πολυμιάλω γι' αυτό. Με έχει πιάσει μια φοβία, μια ανασφάλεια, φοβάμαι να το πω, σαν να προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω. Όλα είναι πολύ καλά. Ήθελα να γίνω μαμά από είκοσι χρονών. Ήθελα να γίνω σωστά μαμά. Ήθελα να έχω και το σύντροφο που θα με εμπνεύσει να κάνω το παιδί του. Να είναι σωστή η οικογένεια».

Η Φειδά αρνήθηκε να φανερώσει το φύλο του μωρού, παρ' ότι το γνωρίζει και τόνισε πως λέει βρωμοκουβέντες με το μωρό, αφήνοντας τον Αρναούτογλου να μαντεύει πως πρόκειται για αγοράκι.

Η γνωστή διακοσμήτρια, αποκάλυψε πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου για το πόσα κιλά θα πάρει ενώ συμπλήρωσε πως άλλα είναι τα άγχη της.

«Όσο μεγαλώνεις και ωριμάζεις, φοβάσαι πιο πολύ για το πως θα μεγαλώσεις το μωρό, αν σου πάθει τίποτα», συμπλήρωσε η Φειδά.

Μιλώντας για το όνομα που θα πάρει το μωρό, η Σίσσυ αρνήθηκε να το αποκαλύψει και δήλωσε πως το σκέφτονται ακόμα χωρίς να πρέπει το παιδί να πάρει το όνομα των παππούδων.

Όσο για το σύζυγό της, Γιώργο Ανδρίτσο, η Φειδά αποκάλυψε πως όντως υπήρξαν ενστάσεις από την οικογένειά του, κάτι που θεώρησε φυσιολογικό και η ίδια, αφού ο αγαπημένος της είναι 11 χρόνια μικρότερος.

«Με τα πεθερικά μου τα πάω εξαιρετικά. Φυσικά και θα είχαν δεύτερες σκέψεις στην αρχή. Ποιός γονιός δεν θα είχε άγχη για μια κοπέλα μεγαλύτερη που μιλάνε γι' αυτήν στην τηλεόραση».

Τέλος, η Φιεδά αποκάλυψε πως δεν θέλει να αφήσει τη δουλειά της για να μεγαλώσει το μωρό αλλά θα συνδυάσει δουλειά και μητρότητα:

«Έχω κάνει χώρο στο γραφείο για το μωρό. Προσπαθώ να προετοιμάζομαι για τη μητρότητα. Το μωρό θα έρθει γύρω στο καλοκαίρι».