"Φιλαράκια": Το reunion, το σεξ μεταξύ τους και τα δάκρυα της Άνιστον [vds]

22.02.2016
Η πολυαναμενόμενη συνάντηση του καστ της δημοφιλούς σειράς, 12 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε χθες (21/2/2016) και τα είχε όλα. Ακόμη και τον "Τσάντλερ", έστω και από απόσταση.

Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ντέιβιτν Σουίμερ, Ματ ΛεΜπλαν και Μάθιου Πέρι. Η διάσημη παρέα που έγραψε τη δική της λαμπρή σελίδα στην ιστορία της μικρής οθόνης από το 1994 μέχρι το 2004, ξανά μαζί, προς τιμή του σκηνοθέτη Τζιμ Μπάροουζ, στον οποίο, όπως τονίστηκε επανειλημένα "χρωστούν τα πάντα".

Η τελετή είχε μαγνητοσκοπηθεί πριν από μερικές μέρες και εκτός του καστ των "Friends" συμμετείχαν και άλλα, θρυλικά καστ σειρών που έχει σκηνοθετήσει επίσης ο Μπάροουζ, όπως αυτά των "Taxi", "Cheers", "Βig Bang Theory" και άλλα.

Η γιορτή τα είχε όλα. Και ο "Τσάντλερ" μπορεί να έλειπε, όπως είχε ανακοινωθεί από την αρχή, όμως ήταν αυτός που προλόγισε τους υπόλοιπους της παρέας λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή όπου μιλησαν για τον "μέντορά" τους, αποκαλύπτοντας και μερικές πιπεράτες λεπτομέρειες, όπως θα δείτε και στο βίντεο στο τέλος της είδησης.

Κάποια στιγμή, ο παρουσιαστής ξεσήκωσε τη σάλα με μία ερώτηση που ξάφνιασε: "Αληθεύει ότι είχατε όλοι υπογράψει συμβόλαια που απαγόρευε να κάνετε σεξ μεταξύ σας;".

Χαμός στην αίθουσα αλλά και στον καναπέ... Και φυσικά η απάντηση με χιούμορ από τον "Ρος Γκέλερ" Ντέιβιντ Σουίμερ ο οποίος χαμήλωσε πονηρά τα μάτια και παραδέχτηκε ότι το συμβόλαιο αυτό υπήρξε όμως... έσπασε!

Όλοι ενωμένοι και ευγνώμωνες για τον άνθρωπο που στην ουσία άλλαξε τη ζωή τους, όμως η Τζένιφερ ΄Ανιστον έδειξε τη μεγαλύτερη συγκίνηση. Τόσο με τα λόγια που είπε για εκείνον [κατω] όσο με τα δάκρυα που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ακούγοντας τον ίδιο τον Μπάροουζ στο τέλος της εκδήλωσης να μιλά στο κοινό [επάνω]

"Θα κάναμε τα πάντα για τον Τζιμ Μπάροουζ, γιατί μας έδωσε πραγματικά την ευκαιρία μας ζωής. Βιώσαμε φιλία, οικογένεια, χωρισμούς, γεννήσεις, τα πάντα, όλοι μαζί. Και είχαμε επίσης την απίστευτη εμπειρία με όλο τον κόσμο να μας αγαπά τόσο πολύ".

Ιδού και το βίντεο όλου του reunion το οποίο κατά γενική ομολογία ήταν μέχρι και... βαρετό! Έστω!!!