Γερμανού: Πήγε στης Σπυροπούλου και την έκαναν έξω φρενών!

22.02.2016
Συνάντηση.... γιγάντων είχαμε το πρωί της Κυριακής (21/2) καθώς η Ναταλία η Γερμανού μετά από λίγα χρόνια επέστρεψε στον.. τόπο του εγκλήματος! Και συγκεκριμένα στον Alpha, αφού ήταν καλεσμένη στο “Σπίτι, σπιτάκι” της Κωνσταντίνας της Σπυροπούλου!

Ω ναι. Οι δύο γυναίκες, που μετά το τέλος της συνεργασίας τους δεν είχαν και σχέσεις λατρείας, συναντήθηκαν στον τηλεοπτικό “αέρα”. Κι έχουμε να πούμε ότι η Κων/να ως οικοδέσποινα ήτο άψογη!


Μέχρι που....


Μέχρι που η συνεργάτιδα της, Νάνσυ Παραδεισινού τη ρώτησε για τις σχέσεις της με τον Μάνο Ιωάννου, το πρόσφατο τους γεύμα σε γνωστό εστιατόριο και τη νέα κοινή τους εμφάνιση στο θέατρο. Αλλά, φευ, στα αυτιά της συνεργάτιδας της Κων/νας δεν είχε φτάσει η πληροφορία πως η Γερμανού δε μιλάει πλέον για τα προσωπικά της! (Μεταξύ μας, σε κανενός τα αυτιά δεν είχε φτάσει)


Και ήρθε η Ναταλία κι έγινε έξαλλη με την ερώτηση. Της γυάλισε το μάτι.
«Ναι πήγα στην παράσταση. Πάω γενικά στο θέατρο» ήταν η αρχική κοφτή απάντηση της.


Και πρόσθεσε:

«Καταρχήν δεν ξέρω αν έχεις παρακολουθήσει τις τελευταίες συνεντεύξεις που έχω πει δεν θα ξαναμιλήσω για τα προσωπικά μου... Όχι δεν θύμωσα καθόλου που με ρώτησες, απλώς απορώ πως δεν έχεις παρακολουθήσει που έχω πει ότι δεν μιλάω πλέον. Η αλήθεια είναι ότι βρεθήκαμε, τυχαία, στο μαγαζί αυτό και φάγαμε και ξαναβρεθήκαμε πάλι πρόσφατα, γιατί είναι ένας χώρος που μαζεύει πολύ γνωστό κόσμο και μπορεί να συναντήσεις ανθρώπους. Έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση. Δεν θα μπορούσε να μην έχω καλή σχέση με ένα άτομο τόσο αξιαγάπητο και τόσο γλυκό, που δεν μου έχει κάνει τίποτα. Όταν μουτρώνεις και ξινίζεις με ανθρώπους που ήταν κομμάτι της ζωής σου, είναι σαν να μουτρώνεις και ξινίζεις με τον εαυτό σου»