"Κων/νου & Ελένης": Πόσα παίρνουν οι ηθοποιοί από τις επαναλήψεις [vds]

22.02.2016
Καλεσμένος ήταν σήμερα ο Βασίλης Κούκουρας, ο οποίος έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση ως playboy Μάνθος Φουστάνος στην κλασική και πολυπαιγμένη σειρά “Κωνσταντίνου & Ελένης” και όπως ήταν αναμενόμενο, η Σταματίνα δε θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει κάτι σχετικό με αυτή.

Η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει εάν είναι καλά τα ποσοστά που παίρνουν οι ηθοποιοί από τις συνεχείς επαναλήψεις δεδομένου ότι η σειρά χτυπά ακόμα υψηλά νούμερα τηλεθέασης άσχετα εάν έχουμε μάθει τις ατάκες απέξω κι ανακατωτά.

Ωστόσο, η απάντηση του ηθοποιού μάλλον θα την απογοήτευσε.

«Παίρνουμε κάποια χρήματα, βεβαίως έχει να κάνει με το χρόνο που προβάλλεται. Όταν μια σειρά προβάλλεται, 15 - 16 χρόνια συναπτά, δεν θα έχει την ίδια οικονομική αμοιβή. Δεν έχουν σημασία τα νούμερα τηλεθέασης, είναι ο τρόπος συμφωνίας που έχει γίνει έτσι. Αν μία σειρά προβάλλεται ένα χρόνο μετά τη λήξη της είναι πιο καλά, δύο χρόνια είναι πιο άσχημα.

Όσο περνούν τα χρόνια, υπάρχει μία μείωση σταδιακή που εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα διότι η σειρά πηγαίνει πάρα πολύ καλά στις επαναλήψεις. Πληρωνόμαστε δυο φορές το χρόνο, κάθε εξάμηνο. Στις αρχές ήταν τρία τα μηδενικά, μετά τον πέμπτο χρόνο άρχιζαν και φεύγαν. Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι και η άργητα. Είμαστε μέσα 1,5 χρόνο περίπου... Πληρωνόμαστε όλο και πιο αργά.».