Απίστευτο: Μαζεύουν υπογραφές για να φύγει η Σκορδά από τον ΑΝΤ1!

23.02.2016
Τις χειρότερες στιγμές επαγγελματικά ζει σίγουρα η Φαίη Σκορδά, αφού τις τελευταίες μέρες έχει αναδειχθεί σε αρνητική πρωταγωνίστρια. Δύο μέρες μετά το τελευταίο "αντίο" στον Παντελή Παντελίδη έχουν στρέψει την οργή των θαυμαστών του εναντίον της.

Τα σχόλια που είχε κάνει για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή δύο μέρες πριν τον τραγικό θάνατο του έχουν φέρει τη Φαίη αντιμέτωπη με την οργή του κόσμου, ενώ η ίδια είναι ψυχολογικά ράκος. Μάλιστα, αναγκάστηκε να "κλειδώσει" τους λογαριασμούς της στα social media, αφού έμπαιναν μέσα και την έβριζαν με πολύ άσχημο τρόπο.

Και τώρα οι θαυμαστές του αδικοχαμένου Παντελή το τερματίζουν, αφού μαζεύουν υπογραφές για να τη διώξουν από τον ΑΝΤ1!!!! Ω ναι. Δημιούργησαν στην πλατφόρμα κοινωνικών ψηφισμάτων, την Avaaz ψήφισμα, όπου απαιτούν από τον Μίνωα Κυριακού να διώξει τη Σκορδά και το team της από το κανάλι! Και αντε κάποιοι είχαν την "έμπνευση" να δημιουργήσουν ένα τέτοιο ψήφισμα, το γεγονός ότι μέσα σε λίγες ώρες έχουν μαζευτεί περισσότερες από 3,5 χιλιάδες υπογραφές, πώς να το σχολιάσουμε;