Τι απαντά η Κουτσελίνη στις κατηγορίες για τη μετάδοση της κηδείας του Παντελίδη [vds]

23.02.2016
Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία έχει δεχθεί αρνητικά σχόλια για την έκτακτη εκπομπή που έκανε στο Star και κάλυψε τηλεοπτικά την κηδεία του Παντελή Παντελίδη.

Τι απάντησε η παρουσιάστρια;

«Εμείς ασχολούμαστε έτσι κι αλλιώς με την επικαιρότητα. Η είδηση "έσκασε" περίπου στις 10 το πρωί. Εμείς είχαμε προγραμματισμένη εκπομπή στις 12 με τον Πάνο Σόμπολο που ήταν έτσι κι αλλιώς καλεσμένος και γύρω στις 12 η ώρα γίνεται και επίσημα η ανακοίνωση του ονόματος του Παντελή Παντελίδη γιατί μέχρι τότε δεν υπήρχε επιβεβαιωμένη είδηση. Μετά ασχοληθήκαμε όλοι εκείνη την ημέρα. Καταλαβαίνουμε ότι από όποιο πόστο και αν είμαστε, υπηρετούμε την επικαιρότητα ότι ασχολούμαστε με το βασικό θέμα που ήταν ο άδικος χαμός στην άσφαλτο του Παντελή Παντελίδη».

Όσον αφορά το αν το παράκαναν οι δημοσιογράφοι, η Ζήνα διευκρίνισε:

«Εγώ δεν το βλέπω έτσι... Όλοι όσοι ασχοληθήκαμε με αυτό το θέμα, κάναμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα γινόταν. Νομίζω ότι κανείς δεν πάτησε επί πτωμάτων.»

Τέλος, επεσήμανε ότι:

«Εμείς ασχολούμαστε με θέματα της επικαιρότητας. Το κανάλι, λοιπόν, σε συνεργασία με την εκπομπή αποφάσισε να βγάλει μία έκτακτη εκπομπή. Είναι μία απόφαση του καναλιού, η οποία με βρίσκει σύμφωνη, γιατί εμείς είμαστε μια εκπομπή συναισθήματος. Ήμασταν δίπλα και στα θύματα από το πολεμικό ναυτικό, δεν είναι ότι ξαφνικά ασχοληθήκαμε με τον Παντελή Παντελίδη. Ήμασταν εκεί όπου υπήρξε θέμα έκτακτης επικαιρότητας. Κάναμε όσο καλύτερα γινόταν αυτή την αναμετάδοση, ούτε ακρότητες είχαμε, ούτε ακολουθήσαμε τη μάνα σε κοντινά πλάνα. Εμείς δείξαμε τον θαυμασμό του κόσμου απέναντι σε έναν καλλιτέχνη που έφυγε τόσο άδικα σε ηλικία 33 χρονών».