Τηλεοπτικό στέλεχος «κράζει» τη Μαρία Ηλιάκη

24.02.2016
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ έδωσε η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Από τα βέλη της Μαραγκουδάκη δεν γλίτωσε σχεδόν καμία παρουσιάστρια, αλλά αυτή που έφαγε και το μεγαλύτερο κράξιμο ήταν η Μαρία Ηλιάκη.

Ως γνωστόν πέρσι η Ηλιάκη έκανε ένα σύντομο πέρασμα από το μεσημεριανό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ με τον Μάκη Πουνέντη σοτ πλάι της, αλλά τα νούμερα ήταν μικρά και η εκπομπή κόπηκε.

Η Μαραγκουδάκη αποκαλύπτει λοιπόν σχετικά με τη συνεργασία αυτή:

«Η εκπομπή βασίστηκε σε μια πετυχημένη συνταγή αλλά έλειπε το βασικό συστατικό, ο Μουτσινάς. Προφανώς το στοιχείο αυτό έλειψε και στον τηλεθεατή. Νομίζω πως το μυαλό της Μαρίας πέρσι ήταν στον Alpha. Θεωρούσε πως είναι ακόμα εκεί, γι΄αυτό και όταν την πρώτη ημέρα της είπαμε πως θα είμαστε ευχαριστημένοι με 7-8% στην τηλεθέαση, εκείνη μας είπε πως η εκπομπή δεν πρόκειται να κάνει κάτω από 15%».

Φυσικά, η Μαραγκουδάκη είπε την άποψη της και για άλλες παρουσιάστριες χτυπώντας κυρίως τη Φαίη Σκορδά και τη Σίσσυ Χρηστίδου:

«Πιστεύω πολύ τη Σίσσυ Χρηστίδου. Παρακολουθώντας την πορεία της, θεωρώ ότι κάποια στιγμή δεν θέλησε να το κυνηγήσει άλλο, παρόλο που είχε πράγματα να δώσει. Είναι πολύ ικανή και περίμενα να κάνει περισσότερα».

Για την μεγάλη καριέρα της Σκορδά:

«Δεν την γνωρίζω προσωπικά γιατί δεν έχω συνεργαστεί μαζί της, αλλά δεν πίστευα ότι η Φαίη Σκορδά θα έκανε αυτή την επιτυχία που κατάφερε να κάνει. Τώρα μου αρέσει πολύ, αλλά ομολογώ ότι δεν την πίστευα τόσο πολύ όταν είχε πρωτοβγει στην τηλεόραση. Έπεσα έξω».

Στη φαρέτρα με τα καλά σχόλια από μεριάς Μαραγκουδάκη, μπήκαν παρουσιάστριες όπως η Τσιμτσιλή, η Αραβανή αλλά και ο Αντώνης Κανάκης:

«Ο Αντώνης Κανάκης, επίσης, είναι πολλά χρόνια φίλος μου. Είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος της τηλεόρασης που δεν τον άλλαξε η επιτυχία».

«Η Σταματίνα είχε ξεχωρίσει από την εποχή του Άλτερ. Μπορώ να πω ότι μου άρεσε περισσότερο από τη Σκορδά».

«Η Ευαγγελία είναι ένα κορίτσι που έπρεπε να κάνει επιτυχία εδώ και χρόνια. Εκτός του ότι είναι πανέμορφη, είναι και πολύ έξυπνη. Το ότι δεν κατάφερε να το κερδίσει αυτό μέχρι τώρα, είναι μάλλον γιατί δεν αξιοποίησε σωστά τις ευκαιρίες που της δόθηκαν. Αυτός είναι ο λόγος που τη φωνάζω κουτσό άλογο».

Και περνάμε στα σχόλια της διευθύντριας του ΣΚΑΙ για τη Σπυροπούλου, την Πάνια και τη Μελέτη:

«Η Κωνσταντίνα έχει κάνει τεράστιο άλμα από τότε που ξεκίνησε αλλά έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της».

«Την Ελεονώρα την ξέρω από τα πρώτα της βήματα και θεωρώ πως μέχρι να πατήσει γερά στα πόδια της, έχει σκαμπανεβάσματα. Στην περίπτωση της Ελεονώρας όλα εξαρτώνται από τον ψυχισμό της. Όταν είναι μέσα της καλά, κάνει καλές εκπομπές».

«Δεν μου άρεσε η εκπομπή της Πάνια στον Άλφα. Δεν θα καθόμουν να δω τέτοιου είδους εκπομπή. Το Parole κάτι πάει να πει αλλά θέλει δουλειά».