Μηλιόγλου: "Στην Ντορέττα μου η πρώτη και μόνη θέση" [συνέντευξη]

24.02.2016
Στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν τον βλέπαμε στο “NaMaSte” στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού, ενώ μετά τη ξαφνική αποχώρησή του από εκεί και με την είσοδο του 2016 ο Δημήτρης Μηλιόγλου εντάχθηκε στην ομάδα της Ντορέττας Παπαδημητρίου και πλέον μας λεέι καθημερινά “Καλημερούδια”.

Σε αποκλειστική του συνέντευξη στο life.gr, ο Μηλιόγλου μίλησε για την ανοδική πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης, για τους στόχους που έχουν βάλει ως ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ λέει πως είναι νωρίς ακόμα για να γίνουν συζητήσεις για το εάν θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν η εκπομπή.

Σε ερώτηση από τις Ελληνίδες παρουσιάστριες με τις οποίες έχει συνεργαστεί, ποιές είναι οι πέντε που ξεχωρίζει, απάντησε:

"Με όλες τις κυρίες που συνεργάστηκα, πέρασα καλά και από όλες κέρδισα κάτι. Τη δεδομένη στιγμή όμως δεν έχω ΤΟΡ 5, αλλά μόνο μία θέση, για τη Ντορέττα μου! Και αυτό για πολλούς λόγους. Πρώτον γιατί με το που έληξε η συνεργασία, μου με το EPSILON ήταν το πρώτο τηλέφωνο που "χτύπησε" και αυτό δεν το ξεχνάω, και δεύτερον γιατί είμαι 100% μέσα στην προσπάθεια που καταβάλλει για τα "Καλημερούδια", μαζί με όλα τα παιδιά! Είμαστε μια γροθιά και πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα. Μακάρι να μας δοθεί από τον κόσμο, η ευκαιρία που μας αξίζει σε αυτή την εκπομπή."

Βέβαια, δεν κρύβει πως χρωστάει πολλά στην Τατιάνα αφού πέρσι τον έβγαλε στο γυαλί μετά από πολλά χρόνια, ενώ του έμαθε να παρακολουθεί, αλλά να μην επιτρέπει στα νούμερα τηλεθέασης να τον “ρίχνουν” εάν δεν είναι τα επιθυμητά.

Το γεγονός ότι για δύο συνεχόμενες σεζόν συμμετέχει σε εκπομπές που ανταγωνίζονται το βαρύ πυροβολικό του αντίπαλου καναλιού ("Ελένη", "Πρωινό"). αποτελεί για εκείνον:

"Απόλυτα πρόκληση... Στην τηλεόραση, και σε αντίθεση με το ραδιόφωνο που μετράω σχεδόν 2 δεκαετίες παρουσίας, θεωρώ πως είμαι πρωτάκι... Είναι πολύ καλό για μένα που έχω μπει σε ομάδες που έχουν δύσκολους αντιπάλους, γιατί μόνο σε αυτό το περιβάλλον μπορείς να αναπτυχθείς και να ψαχτείς τηλεοπτικά. Αν μου είχαν έρθει όλα εύκολα, ούτε θα τα είχα εκτιμήσει, ούτε θα είχα εξελιχθεί... Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα και η πρόκληση, μόνο καλό μπορεί να μου κάνει."

Δεν κρύβει ότι εάν αναλάμβανε μία εκπομπή ως κεντρικός παρουσιαστής, τι ύφος θα είχε αυτή κι εάν θα ήταν ίσως ένα τηλεπαιχνίδι, η απάντηση είναι η εξής:

“Έχετε πέσει μέσα! Τηλεπαιχνίδι! Μάλιστα πέρσι που ήμουν στο STAR με είχαν φωνάξει για δοκιμαστικό για τον "Τροχό της τύχης". Είχα στεναχωρηθεί που δεν επιλέχθηκα τότε, αλλά χαλάλι στον Πέτρο που κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά εκεί."

Τέλος, αποκαλύπτει πως φέτος γιόρτασε τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου:

“Πολύ όμορφα και πολύ ήρεμα. Θεωρώ ότι η προσωπική ζωή πρέπει να σε χαλαρώνει από τη δύσκολη καθημερινότητα, και μετά από πολύ καιρό, είμαι σε μια τέτοια όμορφη και χαλαρή φάση συναισθηματικά.”

Διάβασε ολόκληρη την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Μηλιόγλου στο life.gr κάνοντας κλικ εδώ.