Σκορδά -Λιάγκας: Η Σίσσυ τούς έφερε στην πιο αμήχανη τηλεοπτική στιγμή!

25.02.2016
Καλεσμένη τη Σίσσυ Χρηστίδου είχαν το πρωί της Πέμπτης (25/2) η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Και η καλεσμένη χωρίς να το θέλει έφερε το ζεύγος στην πιο αμήχανη τηλεοπτική του στιγμή.

Πάνω στην κουβέντα για τα επαγγελματικά σχέδια της Σίσσυς, ο Λιάγκας τη ρώτησε αν με το σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη σκέφτονται το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα τρίτο παιδί. Και τότε η Χρηστίδου αυθόρμητα αντέστρεψε την ερώτηση, φέρνοντας το ζεύγος σε ιδιαίτερα αμήχανη θέση.

"Ναι, με πολύ χαρά. Εσείς;" ρωτησε η Σίσσυ. Ο Λιάγκας απόρησε και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος

Λιάγκας: Αλήθεια;
Σκορδά: Το σκέφεστε;
Χρηστίδου: Ναι, εσείς όχι;
Λιάγκας (αμήχανος): Εεε... εμείς τώρα, σε αυτή τη φάση... δεν ξέρουμε... αν μας τύχει προφανώς θα το κρατήσουμε, αλλά δεν είμαστε να λέμε "πάμε να κάνουμε τρίτο παιδί". Στη συζήτηση λέμε όχι.
Χρηστίδου: Α, όχι λέτε; Κι εσύ ή μόνο αυτός;
Σκορδά: Δεν ξέρω, τι να σου πω... Εγώ είμαι λίγο ζαλισμένη...

Και κάπου εκεί έληξε η άβολη κουβέντα. Ωστόσο, αυτό το "είμαι ζαλισμένη" της Σκορδά, όσο και να στίψαμε το μυαλό μας, δεν το καταλάβαμε. Πού κόλλαγε; Και τι εννοούσε; Αυτή, η Σκορδά, δεν ήταν που πριν λίγο καιρό δεν απέκλειε ένα τρίτο παιδί, χωρίς όμως και να το έχει προγραμματίσει; Εκείνη δεν ήταν που με άνεση σχολίαζε ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Τι μεσολάβησε στο μεσοδιάστημα; Η... ζαλάδα;