Αποκάλυψη Λιάγκα: Ο Κωστόπουλος "έκοψε" στο μοντάζ τον Γκλέτσο!

29.02.2016
Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ότι έχει πάει με ανδρα. Και σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο θόρυβος δε λέει να κοπάσει.

Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται για ποιο λόγο ο Κωστόπουλος, έχοντας απέναντί του έναν πρόθυμο Γκλέτσο να μιλήσει για όλα, προτίμησε να υποβαθμίσει την αποκάλυψη του και να προχωρήσει παρακάτω. Την απάντηση στην απορία μας, μάς δίνει ο Γιώργος Λιάγκας! Ο παρουσιαστής έχει το παρασκήνιο, αποκαλύπτοντας στο Πρωινό ότι "έκοψαν" τον Γκλέτσο στο μοντάζ!

Αφορμή για να αποκαλύψει όσα γνωρίζει, ήταν η αναφορά του Άρη Καβατζίκη ότι ο δήμαρχος Στυλίδας έχει προγραμματίσει ήδη κάποιες συνεντεύξεις σε περιοδικά το επόμενο διάστημα, όπου θα μιλήσει για το επίμαχο θέμα.

«Κάτι ήθελε να κάνει ο Απόστολος, δεν το είπε τυχαία. Θα σας πω κάτι που ξέρω... Άντε θα το πω, γιατί ο Πέτρος είναι φίλος μου και τον αγαπάω πολύ και τον θεωρώ και μάγκα άντρα. Ειπώθηκαν και άλλα πράγματα εκεί για το συγκεκριμένο θέμα τα οποία δεν ακούσαμε. Κοπήκανε. Ίσως να θέλει να προστατευθεί κάποιος. Δεν έμεινε μόνο εκεί, ειπώθηκαν και άλλα πράγματα. Εγώ ξέρω ποια είναι τα υπόλοιπα πράγματα...», αποκάλυψε χαρακτηριστικά και σίγουρα όσα είπε, θα συζητηθούν.