Μπεκατώρου: "Καλώς να ορίσει το X-Factor να γίνει λίγο φασαρία"

29.02.2016
Φέτος τα Σαββατοκύριακα η Μαρία Μπεκατώρου μας καλημερίζει παρέα με το Νίκο Μουτσινά και τώρα ετοιμάζεται να μας καλησπερίζει και τα κυριακάτικα βράδια μέσα από τον τρίτο κύκλο του “Your Face sounds familiar”.

Στην κριτική επιτροπή του σόου μεταξύ άλλων θα κάτσει και ο συμπαρουσιαστής της στο “Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ” και σε συνέντευξή της στο TV Έθνος, η Μπεκατώρου μίλησε για τον Νίκο Μουτσινά, τον ανταγωνισμό από το σόου της Ρούλας Κορομηλά που ξεκινά στο Epsilon, αλλά και τον πιθανό ανταγωνισμό από το X-Factor εάν τελικά τα live προβάλλονται και αυτά με τη σειρά τους Κυριακή βράδυ.

Για το κατά πόσο εύκολος συνεργάτης είναι ο Νίκος Μουτσινάς είπε:

“Όλα είναι σχετικά... Τι πάει να πει εύκολος συνεργάτης; Για μένα είναι ένας εύκολος συνεργάτης, γιατί πολύ απλά έχουν ταιριάξει τα χνώτα μας. Ο Νίκος μου... πάει και θέλω να πιστεύω πως του... πάω κι εγώ! Έχουμε δέσει, λειτουργούμε άψογα και λατρεύω το αστείρευτο χιούμορ του, τη θεϊκή ατάκα του. Είναι κάτι σαν το... μαξιλαράκι μου! Ξέρω πως αν χρειαστεί μπορώ να ακουμπήσω επάνω του, για να πάρω τα πάνω μου. Νιώθω ασφάλεια που θα έχω δίπλα μου τον Νίκο.”

Αγχώνεται με τον ανταγωνισμό από Ρούλα και X-Factor;

“Καλώς να ορίσει και το X FACTOR. Μωρέ, ας γίνει και λίγο... φασαρία! Μετά τη... νεκρική τηλεοπτική σιγή που βιώνουμε, μόνο χαρά μπορώ να αισθανθώ για το οποιοδήποτε νέο πρόγραμμα.
Για τη Ρούλα έχω μόνο καλά λόγια να σου πω. Είναι μία προσωπικότητα που εκτιμώ, αγαπώ και θαυμάζω ιδιαίτερα. Είναι μία σπουδαία παρουσιάστρια που η τηλεοπτική της απουσία είναι κάτι παραπάνω από αισθητή.”

Αγχώνεται με την παρουσία του Σταμάτη Φασουλή και του Πέτρου Φιλιππίδη στην κριτική επιτροπή του “Your Face sounds familiar”;

"Επειδή με ξέρεις, είναι δυνατόν να μην έχω άγχος; Από τη μία νομίζω πως θα πεθάνω από την αγωνία μου κι από την άλλη, είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ τόσο με τον Σταμάτη Φασουλή και τον Πέτρο Φιλιππίδη όσο και με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Νίκο Μουτσινά".