Το "σήκωσε" το σουπερμάρκετ η Ελένη! Τι είχε στο καρότσι της [photos]

02.03.2016
Η Ελένη Μενεγάκη είναι η Νο. 1 παρουσιάστρια της Ελλάδος, όμως, αυτό δε σημαίνει πως ξεχνάει το ρόλο της νοικοκυράς και μάνας και γιαυτό το λόγο την προηγούμενη Παρασκευή μετά το τέλος της εκπομπής, πήγε σε σουπερμάρκετ των βορείων προαστίων για τα ψώνια του σπιτιού.

Περίπου ένα δίωρο περιπλανιόταν στους διαδρόμους η Ελένη και το ξεχείλισε το καρότσι με τα... πάντα και πολύ λογικό εάν σκεφτεί κανείς ότι είναι μεγάλη οικογένεια και προφανώς δεν έχει χρόνο να πηγαίνει κάθε μέρα, οπότε μαζεύονται τα ψώνια.

Σύμφωνα με το Youweekly, όσο ψώνιζε το τηλέφωνο δε σταματούσε να χτυπάει, ενώ σε ένα από τα τηλέφωνα ήταν ο Μάκης της στον οποίο φέρεται να είπε...

«Έλα αγάπη μου, ναι μόλις έφτασα, φυσικά και δεν ξέχασα ότι έχουμε καλεσμένους το Σάββατο! Έχω πάρει τα πάντα αλλά θέλω να πάω και στα έθνικ προϊόντα να αγοράσω γουακαμόλε και τορτίγιες για να κάνω στα παιδιά βραδιά έκπληξης, όπως τα είπαμε με μεξικάνικο! Να μαθαίνουν να τρώνε και τίποτα άλλο, εκτός από πίτσες και σουβλάκια!». Η Ελένη μιλούσε με τον Μάκη Παντζόπουλο στο τηλέφωνο και του έλεγε τι ακριβώς είχε ψωνίσει στο σούπερ μάρκετ και μάλιστα του εξηγούσε πως θα κάνει έκπληξη στα παιδιά με μεξικάνικο φαγητό!»

Όσο δε για το ερώτημα “τι περιείχε το καρότσι της Ελένης;” την απάντηση καλύτερα να την πάρεις μέσα από τις φωτογραφίες.