Άγριο κράξιμο στην Τσιμτσιλή για τη μεταμφίεση της! [vds]

03.03.2016
Τσικνοπέμπτη και οι εκπομπές στην τιβί μπήκαν από πολύ νωρίς στο πνεύμα της ημέρας. Πρώτοι και καλύτεροι εκεί στο Happy day, που “έσκασαν” μεταμφιεσμένοι.

Η Ελένη Τσολάκη ντύθηκε σέξι ινδιάνα, ο Δημήτρης Παπανώτας καουμπόη, ο Κώστας Φραγκολιάς κάτι σαν πειρατής και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ντύθηκε κάτι, που ακόμα δεν έχουμε καταλάβει, τι! Μόνο η ίδια κατάλαβε σε τι μασκαρεύτηκε΄...

Ωστόσο, το λέλουδο στο κεφάλι και το λευκό αέρινο φόρεμα δεν ενθουσίασε το κοινό. Αντίθετα, αυτό το κάτι σε... νύφη, κάτι σε... παρανυφάκι, κάτι σε σκέτο... ωραία, είχε ως αποτέλεσμα να πέσει τρελό κράξιμο. Και δεν το λέμε εμείς, αλλά ο Δήμος ο Βερύκιος, ο οποίος με το “καλημέρα' φρόντισε να “κόψει” τα φτερά της Τσιμτσιλή.

«Άχου το παρανυφάκι, έφαγες τέτοιο κράξιμο σήμερα... Είχαμε συνομιλίες και με τον Θέμη (τον σύζυγο της Σταματίνας). Έρμε Θέμη, η μπουμπού λέω, το παρανυφάκι λέω...», είπε ο δημοσιογράφος.

Η παρουσιάστρια δεν ενθουσιάστηκε – εννοείται – με τις αντιδράσεις, εξηγώντας για ακόμα μία φορά ότι ντύθηκε... νεράιδα!