Δήμητρα Παπαδοπούλου: Αποκάλυψε γιατί δεν έγινε μάνα

03.03.2016
Την δική της αποκάλυψη για τη σχέση με τη μητέρα της αλλά και για την δική της απόφαση να μην γίνει μητέρα, μίλησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου ως καλεσμένη στο Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Παπαδοπούλου που έμεινε γνωστή με την θρυλική ατάκα της «Πότε θα γίνω μάνα» στη σειρά «Σ'αγαπώ, μ' αγαπάς», αποκάλυψε στον καλό της φίλο Γρηγόρη γιατί πήρε την απόφαση να μην γίνει μητέρα η ίδια.

«Παίρνοντας παράδειγμα από τη δικιά μου τη μάνα, η οποία δεν ήταν όπως την ήθελα, θα έκανα τα ίδια στο παιδί μου. Και δεν θα το θέλα...

Για τα δικά μου δεδομένα και τις ανάγκες μου ως παιδί, δεν ήταν καλή! Η μαμά μου ήταν πολύ σύγχρονη γυναίκα, δούλεψε πάρα πολύ γρήγορα, άφησε το παιδί της να μεγαλώνει με γιαγιάδες και νταντάδες και ήταν πολύ προσκολλημένη στην προσωπική της ζωής.

Τώρα αυτό είναι φυσιολογικό, εκείνη την εποχή όχι. Όλες οι μανάδες είχαν εστία γύρω από το παιδί τους κι εγώ ένιωθα πολύ εγκαταλελειμμένη».

Όσο για το αν εξομολογήθηκε τη γνώμη που είχε για τη μητέρα της, η Παπαδοπούλου αποκάλυψε:

«Όχι όλα! Γιατί κάποια δεν λεγόντουσαν. Δεν θα μπορούσε να ειπωθεί, τώρα που λείπει και είναι μακριά και περνάει καλά, ότι δεν ήταν καλή μάνα! Όταν μου το είπε στο τέλος: ''Δεν ήμουν καλή μάνα!'', της απάντησα: ''Όχι καλή ήσουν!''.