"Η Σκορδά να ζητήσει συγνώμη για τον Παντελίδη"! Ποια το είπε;

04.03.2016
Σοβαρό θέμα είχε προκύψει, κυρίως τις προηγούμενες μέρες για τα αρνητικά σχόλια που είχε κάνει η Φαίη Σκορδά στον Παντελή Παντελίδη, δύο μέρες πριν τον τραγικό θάνατο του.

Οι θαυμαστές του αδικοχαμένου τραγουδιστή στράφηκαν εναντίον της, υποχρέωνοντας την να "κλειδώσει" προσωρινά τους λογαριασμούς της στα social media. Η, δε, διαδικτυακή ψηφοφορία - συγκεντρώνοντας μάλιστα χιλιάδες ψήφους - για να τη διώξουν από τον ΑΝΤ1 ήταν ακόμα ένα "χτύπημα" για την παρουσιάστρια, η οποία φανταζόμαστε, δε διανύει και την καλύτερη περίοδο.

Ωστόσο, μέχρι και σήμερα η Σκορδά τηρεί σιγή ιχθύος, αποφεύγοντας να αναφερθεί στο σοβαρό θέμα που έχει προκύψει. Η μόνη, δε, αναφορά που έχει κάνει για το θάνατο του Παντελίδη, ήταν το "καλό κουράγιο" προς την οικογένεια του.

Και τώρα, έρχεται μία πρώην συνεργάτιδα της και την "καρφώνει" για τη στάση που κρατά, λέγοντας ότι πρέπει να ζητήσει μία συγνώμη.

Ο λόγος για τη Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μέσα από την εκπομπή της, προέτρεψε τη Σκορδά να ζητήσει δημόσια συγνώμη.


«Αν ήμουν στη θέση της Φαίης θα ζητούσα δημόσια συγγνώμη. Στεναχωριέμαι που δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα. Θεωρώ ότι η Φαίη, αυτή την περίοδο, διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της, θα το διαχειριστεί και πιστεύω ότι ο σωστός δρόμος για έναν άνθρωπο που ξέρω πως αγαπάει τους ανθρώπους δίπλα της, είναι να ζητήσει δημόσια μια συγγνώμη και αν δεν θέλει να το κάνει μέσα από έναν τηλεοπτικό αέρα, μπορεί να το κάνει μέσα από μια συνέντευξη που αυτό θα έχει και την ίδια ισχύ. Βέβαια, τα είπε στην τηλεόραση και στην τηλεόραση οφείλει να πει και την συγγνώμη. Από εκεί και πέρα όμως ο τρόπος που θα το διαχειριστεί είναι ο ίδιος. Εγώ, πάντως, ως ένας άνθρωπος που έχω αγαπήσει τη Φαίη, αυτό θα την συμβούλευα. Η Φαίη, όμως, σε καμία περίπτωση δεν το έκανε αυτό εσκεμμένα, ήταν μια άτυχη στιγμή στα τόσα χρόνια της καριέρας της Φαίης».