Μπεκατώρου: Εξηγεί γιατί "έκοψαν" την κηδεία Παντελίδη από την εκπομπή!

07.03.2016
Για τις σχέσεις της με τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ εξηγεί για πρώτη φορά για ποιο λόγο στο Πρωινό ΣουΚου επέλεξαν να μη δείξουν πλάνα από την κηδεία του.

Εξάλλου, όπως όλοι θυμόμαστε τη μερα εκείνη, από νωρίς οι ψυχαγωγικές εκπομπές είχαν συνδέσεις με τη Νέα Ιωνία, όπου βρίσκεται το πατρικό του Παντελίδη. Μάλιστα, οι ανταγωνιστικές εκπομπές, Στα Καλά Καθούμενα, και το Σπίτι μου σπιτάκι μου, είχαν ζωντανές συνδέσεις, και γενικά ο θάνατος του Παντελή είχε μονοπωλήσει το πρόγραμμα τους τη μέρα εκείνη.

Ωστόσο, στην εκπομπή της Μπεκατώρου και του Νίκου Μουτσινά έπαιξαν ένα αφιερωμα στον αδικοχαμένο τραγουδιστή και τίποτε άλλο. Και τώρα, η παρουσιάστρια εξηγεί γιατί πήραν την απόφαση αυτή, που κακά τα ψέματα, κοστίζει σε νούμερα τηλεθέασης.

«Ήταν κοινή μας απόφαση με τον Νίκο, χωρίς καμία δεύτερη σκέψη ή αμφιβολία. Επειδή εγώ τον Παντελή τον γνώριζα λίγο παραπάνω, οπότε είχαμε και αντίστοιχα ένα δέσιμο μεταξύ μας, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βίντεο για εκείνον και να σταματήσουμε εκεί. Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τη δική μου κοσμοθεωρία, δεν πρέπει τα πάντα να ξεπουλιούνται. Δεν νομίζω πως ο πόνος πρέπει να διατυμπανίζεται. Όσοι δημοσιογράφοι μπορούν και παρουσιάζουν κάτι τέτοιο με τον απαραίτητο σεβασμό, καλώς το πράττουν. Εγώ, όμως, δεν το έχω κάνει ποτέ, ούτε θέλω και, ευτυχώς, δεν μας υποχρέωσε το κανάλι για κάτι τέτοιο» δήλωσε χαρακτηριστικά.